Wine & Jazz

Concert  |  Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

Wine and Jazz

Dorim să lansăm un nou concept de petreceri afterwork – vineri seara – la Atrium, locul unde fiecare dintre dumneavoastră poate savura o selecţie de vinuri, în timp ce puteţi pătrunde în lumea jazz-ului alături de Mihai şi Mihaela Pîţan.
Atrium revitalizează petrecerile de după orele petrecute la birou, prin lansarea conceptului ”Wine & Jazz”. Astfel, dorim ca periodic în serile de vineri – începând cu ora 20:00 –alături de Mihai şi Mihaela Pîţan, oaspeţii noştri să se poată bucura de oferta de vinuri special aleasă. Conceptul de “Wine & Jazz” din Atrium a fost lansat ca un tribut de vinuri clasice şi muzică de jazz si coveruri arhicunoscute.
Două concepte – Vinul şi Muzica – completează atmosfera plină de caracter din Atrium, creând totodată o imagine perfectă a unei nopţi presărate cu vinuri deosebite, muzică live si mâncare delicioasă.

Meniu
Regno Recaş / Sauvignon Blanc, sec
150ml 12 lei

Regno / Syrah, sec
150 ml 12 lei

Regno Roze, demisec
150 ml 12 lei

Împreună cu vinurile alese pentru această seară ne-am gândit că un platou de mezeluri şi brânzeturi cu miere este direct proporţional cu soiurile de vin şi ar merge de minune.