Wine & Jazz

Concert  |  Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

Wine and Jazz

Dorim să lansăm un nou concept de petreceri afterwork – vineri seara – la Atrium, locul unde fiecare dintre dumneavoastră poate savura o selecţie de vinuri, în timp ce puteţi pătrunde în lumea jazz-ului alături de Mihai şi Mihaela Pîţan.
Atrium revitalizează petrecerile de după orele petrecute la birou, prin lansarea conceptului ”Wine & Jazz”. Astfel, dorim ca periodic în serile de vineri – începând cu ora 20:00 –alături de Mihai şi Mihaela Pîţan, oaspeţii noştri să se poată bucura de oferta de vinuri special aleasă. Conceptul de “Wine & Jazz” din Atrium a fost lansat ca un tribut de vinuri clasice şi muzică de jazz si coveruri arhicunoscute.
Două concepte – Vinul şi Muzica – completează atmosfera plină de caracter din Atrium, creând totodată o imagine perfectă a unei nopţi presărate cu vinuri deosebite, muzică live si mâncare delicioasă.

Meniu
Regno Recaş / Sauvignon Blanc, sec
150ml 12 lei

Regno / Syrah, sec
150 ml 12 lei

Regno Roze, demisec
150 ml 12 lei

Împreună cu vinurile alese pentru această seară ne-am gândit că un platou de mezeluri şi brânzeturi cu miere este direct proporţional cu soiurile de vin şi ar merge de minune.

Alte sugestii

22 Aug
Street Food in the Park 2019
Eveniment gastronomic
Începe la 17:00  |  Sub Arini Park, Bulevardul Victoriei, Sibiu 557260, Romania
23 Aug
Subcarpati at Focus in the Park 2019
Concert
Începe la 12:00  |  Parcul Sub Arini, Sibiu, Romania
VIDEO
24 Aug
FiRMA at Focus in the Park 2019
Concert
Începe la 12:00  |  Sub Arini Park, Bulevardul Victoriei, Sibiu 557260, Romania
Vezi mai multe evenimente