Workshop „Fructe, legume și ierburi uscate: adăugând valoare produselor locale”


Data și ora:
Gazdă:

Moara Veche, DC45, Hosman 557168, România

Despre

ZIUA 1: Conservare prin deshidratare
- modele diferite: uscător solar – uscător electric – cuptor – deshidrator
- partea practică: pregătirea ramelor – colectarea frunzelor – pregătirea „pielei de fructe”

ZIUA 2: Avantaje și pericole la uscarea fructelor – La ce trebuie să avem grijă?
- partea practică: pregătirea și fermentarea frunzelor – prelucrarea „pielei de fructe” - pregătirea legumelor

ZIUA 3: Finalizarea produselor
- Finalizarea produselor: măcinarea legumelor cu sare – fructe uscate – pielea de fructe – ceaiul fermentat – ambalare și etichetarea produselor – depozitarea produselor.
- Întrebări referitoare la rețete, aparate etc.

Alte sugestii

17 Oct
Planetariu Mobil revine la Sibiu cu un spectacol nou
Atelier
Începe la 09:00  |  pin Biblioteca Astra Sibiu, Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
18 Oct
Atelierele Oaia Primordiala la Creative Buzz #23
Atelier
Începe la 10:00  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
18 Oct
Ateliere de creație E L I Z E la Creative Buzz #23
Atelier
Începe la 16:00  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
18 Oct
Ateliere de creație cu Patricia's-Arts&Crafts @Creative Buzz 23
Atelier
Începe la 18:30  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
Vezi mai multe evenimente