Workshop Gratuit: Prelucrarea Digitală a Imaginii


Data și ora:
Gazdă:

Strada Siretului 14, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Învață să prelucrezi imaginile folosind calculatorul. Atelierul se adresează elevilor cu vârste între 14-18 ani care au o bună experiență în utilizarea calculatorului. Pentru a putea participa la atelier va trebui să aduci cu tine laptopul propriu.

Participarea la workshop este gratuită, dar necesită înregistrare și se va face în limita a 8 locurilor disponibile per atelier, pe principiul primul-venit-primul-servit.

REGULAMENT
Pentru a putea participa la atelier sau la alte evenimente din cadrul ”Connecting the Dots” trebuie să fiți de acord și să respectați Regulamentul de funcționare disponibil aici: http://bit.ly/regulament-1
De asemenea, minorii trebuie să aibă acrodul scris al părinților sau tutorelui legal. Tipărinți, completați și semnați ultima pagină (4) din regulament.

Proiectul ”Connecting the Dots” este organizat de Asociația Central Hub și co-finanțat prin intermediul Fondului Științescu, fond implementat în Sibiu de Fundația Comunitară Sibiu (FCS), alături de Romanian-American Foundation și partenerii locali ITNT, Visma Software Romania, IQuest, EBS Romania, KeepCalling.com și GITS.

Mai multe despre proietul Științescu de http://sibiu.stiintescu.ro/despre/
Mai multe despre Fundația Comunitară Sibiu: http://fundatiacomunitarasibiu.ro/