Workshop Laboratorul de Voci

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:

Astra Park, Strada Mitropoliei, Sibiu, Romania

Despre

Workshop-ul porneste de la propunerile atelierelor de dans contemporan Singing Bodies initiate de Indie Box, avand in acest context un focus marit pe rezultatul sonor, dar pastrand in continuare o conexiune cat mai puternica cu senzatiile corpului, relatiile dintre participanti si modalitatile de ocupare a spatiului. Acestea reprezinta atat sursa de inspiratie a unor improvizatii vocale, cat si modalitati de a angaja sistemul nervos central in task-uri diverse care lasa astfel un traseu liber intre intuitie si rezultatul vocal.

Laboratorul este un teren de joaca si explorare deschis tuturor celor interesati de lucrul cu vocea: muzicieni, actori, performeri.

Atelierul este condus de AC Leonte si Denis Bolborea.

Participarea este gratuita pe baza de inscriere la contact@indiebox.ro, cu mentiunea INSCRIERE WORKSHOP SIBIU. Numarul de participanti este limitat.

Atelierul se tine in Sala Festiva a Bibliotecii Judetene Astra Sibiu: corp A, etaj 2.

Workshop-ul face parte din proiectul Laboratorul de voci initiat de Indie Box, in cadrul caruia grupul vocal acappella Blue Noise a pus bazele primului album, trecand printr-un proces de creatie si cercetare divers.