Workshop - VOCEA TA, un instrument


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Victoriei 40, Sibiu, România

Despre

VOCEA TA - UN INSTRUMENT“ , cu Mira Botocan

Vino la workshopul de tehnica vocala alaturi de Mira Botocan, antrenor vocal Feel Dare Sing, Vocea Romaniei si Vocea Romaniei Junior, unde poti afla despre obiectivele si principiile antrenamentului vocal Feel Dare Sing, care are la baza tehnica Estill Voice International.

1. Esti vocalist, instrumentist, actor, profesor de canto/cor, vorbitor public sau pur si simplu vrei sa iti descoperi vocea?
2. Vrei sa afli cum sa abordezi o piesa rock, pop, rap, soul, blues, country, metal sau din alte stiluri non-clasice?
3. Canti deja la un instrument si vrei sa inveti sa te acompaniezi cu vocea, sa faci backing vocals sau sa devii vocalist principal in proiectul/trupa ta?
4. Ai avut probleme vocale si vrei sa stii cum iti poti pastra vocea sanatoasa?

Workshop-ul reprezinta o introducere in tehnica vocala moderna si va avea si o parte demonstrativa.

Este deschis tuturor celor care vor sa descopere lumea vocalistului modern si sa afle raspunsuri la intrebari despre vocea lor.

Participarea se face pe baza de inscriere prealabila si bilet.

Durata: 2-3 ore

INSCRIERI pe Kompostor.ro

Despre Mira Botocan

Pregatita in vocal training prin absolovirea cursurilor EVI (Estill Voice International) in Amsterdam, cu o experienta de 9 ani in calitate de trainer vocal in proiectul "Feel Dare Sing" alaturi de vocal coach-ul meu, Manuela Jacobs (Olanda), am introdus pentru prima oara in Romania metode care au la baza tehnica vocala internationala.
Din anul 2009 organizam impreuna workshop-uri si masterclass-uri in Romania, lucrand cu vocalisti din diferite stiluri muzicale, ajutandu-i sa cunoasca mecanismul vocii si adevaratul ei potential, mentinand vocea sanatoasa.
Incepand cu anul 2015 am inceput colaborarea cu Vocea Romaniei si Vocea Romaniei Junior in calitate de vocal coach iar anul trecut am avut placerea de a fi vocal coach in echipa lui Adrian Despot. A fost si este o experienta deosebita.

In calitate de profesor de limba germana si engleza, abordez metode eficiente in pregatirea vocalistilor, insistand pe transmiterea clara a mesajului, textului (dictie, accent, pronuntie,emisie, etc.)
In acelasi timp sunt solista in trupa de rock Alpha Q din Sibiu si cunosc ceea ce inseamna scena, studioul, songwriting-ul si problemele cu care se confrunta un vocalist activ.
Metodele folosite te vor ajuta sa intelegi, sa simti si sa ai controlul asupra vocii tale, explorand si descoperind ceea ce nu credeai ca vei putea canta vreodata.
FEEL! DARE! SING!

Alte sugestii

17 Oct
Planetariu Mobil revine la Sibiu cu un spectacol nou
Atelier
Începe la 09:00  |  pin Biblioteca Astra Sibiu, Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
18 Oct
Atelierele Oaia Primordiala la Creative Buzz #23
Atelier
Începe la 10:00  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
18 Oct
Ateliere de creație E L I Z E la Creative Buzz #23
Atelier
Începe la 16:00  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
18 Oct
Ateliere de creație cu Patricia's-Arts&Crafts @Creative Buzz 23
Atelier
Începe la 18:30  |  Municipiul, 5, Strada George Barițiu, Sibiu 550178, Romania
Vezi mai multe evenimente