X + mate = magie? // Sibiu Magic Show


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

SIBIU MAGIC SHOW
duminică, 13 decembrie, ora 12:00 şi ora 16:30
la Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong
----------------------------------------------------------------
X + MATE = MAGIE?

Atelier de dezvoltare personală
Coordonator: Alexandru Elecheş, România

atelier recomandat copiilor cu vârsta între 9 – 12 ani
durată: 60 min.

**
Atelierul lui Alexandru Elecheș își propune ca prin îmbinarea aptitudinii matematică cu magia cifrelor, să dezvolte foarte mult creativitatea și logica matematicii în rândul participanților. În spatele magiei se ascunde o logică matematică foarte fină. În urma acestui atelier, copii vor învăța să înmulțească și să împartă cifrele prin alte metode decât cele clasice. Vă invităm așadar, să pătrundem împreună în lumea numerelor și a calculelor, pentru a descifra magia ei.

**

Preț bilet: 14 lei (tarif unic)
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, începând cu data de 4 decembrie, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic.

________________________________________________
Aceste ateliere se desfăşoară în cadrul festivalului SIBIU MAGIC SHOW, un proiect unic în România, ce prezintă, la iniţiativa Teatrului GONG, un program cu numere de magie, iluzionism și prestidigitație ce își propune să aducă bucurie prin exploatarea unui imaginar fantastic. Ediția din acest an a festivalului va avea loc în perioada 11 – 13 decembrie 2015 și reunește 15 artiști din Germania, Italia, România și Serbia.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro