Yoga pentru relaxare si reducerea stresului


Data și ora:
Gazdă:
Strada Banatului 7, Sibiu 557260, Romania
Organizator:

Despre

Ce?
Va invitam cu drag la un atelier cu si despre Yoga prin care vom elibera stresul si vom beneficia de o stare de liniste, relaxare profunda, calm si echilibru interior.
Toti avem sau vom experimenta la un moment dat intr-un fel, forma sau alta, stresul.
Yoga s-a dovedit a avea un efect calmant asupra corpului fizic si mintii.
Posturile de Yoga au un efect de atenuare a stresului, sunt exercitii foarte bune care ajuta la detensionarea muschilor tensionati din corpul nostru.
Zonele corpului care tind sa acumuleze cel mai mult stres sunt: gatul, umarul si spatele, dar si zona fetei, maxilarul, degetele sau incheieturile.
Vom elimina blocajele emotionale si mentale care dicteaza limitarile in viata noastra. Ne vom conecta la senzatia din corp, ne vom utiliza puterea respiratiei pentru a aduce relaxare, eliberare si vitalitate in fiecare celula a corpului.

Cu cine?
Cu Daniela Iulia Marta - profesor certificat de Yoga Alliance - Core Flow Yoga (Hatha, Power, Vinyasa, Forrest), Yin Yoga, Yoni Shakti - Womb Yoga, Practician de Gong, boluri tibetane si terapii complementare.

Pasionata de yoga, spiritualitate, vibratie si sunete, energie, feminitate, fotografie, dans, calatorii, make-up, fascinata de lumea copiilor, de intreg mecanismul corpului uman.

Yoga Sibiu Studio - Sacred Arts

Cu ce?
Doar cu un echipament sport lejer si sosetute.

Ce vom afla?
Experienta relaxarii, detensionarii si eliberarii stresului prin:
❤ practica Yoga, integrand stilurile de Yoga practicate in studioul Yoga Sibiu – Sacred Arts
❤ Pranayama - metode de respiratie
❤ meditatie relaxanta pe sunete si vibratii.

Când?
4 decembrie, 18:30-20:00

Unde?
Yoga Sibiu Studio - Sacred Arts

Cum?
Înscrie-te aici: https://incubator107sibiu.ro/evenimente/
*click pe eveniment, click pe butonul rosu ÎNSCRIE-TE și completezi datele. Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei