Zilele Platoșului 2017


Data și ora:
Gazdă:
Paltinis, Paltinis, Romania

Despre

Pe 10 septembrie 2017, aducem tradiția satului la Arena Platoș Păltiniș sărbătorind Zilele Platoșului, o sărbătoare la munte cu muzică populară, concursuri de întrecere pe sate, mâncare tradițională, dans și distracție.

Muzica populară aduce încă de dimineață voia bună și spiritul de sărbătoare, anunțând concursurile cu probe de vitejie și curaj pentru flăcăi, cântări și dans, unde frumoasele tinere din zona Mărginimii Sibiului își vor etala talentul pe scenă.

Fiecare sat participant este reprezentat de câte o echipă alcătuită din maxim 10 persoane.Echipele se întrec în probe individuale și colective, câștigând puncte la fiecare probă, astfel se obține un punctaj final pentru fiecare echipă. În funcție de punctele cumulate de fiecare echipă se va stabilii clasamentul final.

PROBE CONCURS

Proba 1 / Tras de funie, participă toată echipa.
Format eliminatoriu, echipa învingătoare merge mai departe în manșa următoare până când rămân două echipe în finală.

Proba 2 / Aruncarea Toiagului la țintă: participă două persoane din fiecare echipă. Pe rând, concurenții au de doborât trei ținte prin aruncare toiagului.

Proba 3 / Mersul cu scânduri: participă toată echipa. Simultan, echipele au de parcurs o distanță de aproximativ 10m cu picioarele prinse de 2 scânduri.

Proba 4 / Concurs de cântat și jucat: participă toată echipa. Fiecare echipă are la dispoziție un intreval de maxim 10 minute pentru a pune pe scenă un spectacol de cântec și dans.

PROGRAM
11:00 - 13:00 Înscrieri la ApresSki Bar
13:00 Ședință tehnică / Exlicarea probelor de concurs
14:00 Proba 1 / Tras de funie
14:30 Proba 2 / Aruncarea toagului la țintă
15:00 Proba 3 / Mersul cu scânduri
16:00 Proba 4 / Cântec și dans
17:00 Program de Muzică Populară
18:30 Ceremonia de Premiere

PREMII
Loc 1: O capră și vouchere Decathlon
Loc 2: Un porc vietnamez pentru proțap și vouchere Decathlon
Loc 3: Trei rațe și vouchere Decathlon.

Participarea este gratuită!