Ziua Micilor Razboinici


Data și ora:
Gazdă:
Strada Berăriei 4, Sibiu 550173, Romania
Organizator:

Despre

Ziua Micilor Razboinici este un concept de eveniment dedicat copiilor inspirat din cunoscutul reality-show Exatlon, program difuzat în Romania de postul Kanal D. Copiii vor avea de parcurs în echipă un traseu de competiție similar celui din emisiunea-concurs însa adaptat la posibilitățile celor mici. Copiii vor fi îndrumați de o parte din starurile celei de-a doua ediții a emisiunii Exatlon, Iulian Pîtea, Corina Petrut și Ciprian Silați, toți componenți ai echipei „Razboinicii”.
Proiectul este conceput pentru copiii, dar in acelasi timp destinat întregii familii, eveniment în care ne propunem să implicăm bunici, părinţi şi copii, astfel încât toată familia să se destindă cu această ocazie.
Dorim să promovăm un mod de joacă sănatos în colectiv prin activități de socializare și competiție și bineințeles să promovăm petrecerea timpului în aer liber.
Copiii participanții în proiect vor fi implicați și social astfel că aceștia pot dona o jucarie, jucării care mai apoi să fie colectate de organizatori și donate unui centru de plasament din Sibiu. Cu ocazia donării jucăriilor, copii din Centrul de plasament vor primi și vizita invitaților din proiect Iulian Pîtea, Corina Petrut și Ciprian Silași.
Principalele obiective ale proiectului sunt: diversificarea ofertei de servicii destinate petrecerii timpului liber la nivelul oraşului, creşterea stimei de sine a copiilor şi determinarea acestora la o viaţă activă prin implicarea lor în activități de echipă și nu în ultimul rând promovarea valorilor precum prietenia, bunătatea și bucuria de a darui.

Fotografii