ZIUA MUZICII ROMÂNEŞTI DE ALTĂDATĂ, Ediţia a IV-a


Data și ora:
Bilete:
10 lei - bilet întreg, 5 lei - bilet redus pentru elevi, studenţi şi pensionari
Gazdă:
Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, Str. Emil Cioran, nr. 1A, Sibiu

Despre

ZIUA MUZICII ROMÂNEŞTI DE ALTĂDATĂ, Ediţia a IV-a
Marina Voica, Alexandru Jula, Stela Enache, Gabriel Dorobanţu, Marina Florea, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Carmen Trandafir şi Daniel Iordăchioaie vin la Sibiu sâmbătă 30 noiembrie 2013, la invitaţia Casei de Cultură a Municipiului Sibiu pentru un concert de excepţie, un regal al muzicii uşoare româneşti.

Concertul va fi prezentat de Octavian Ursulescu şi va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, de la ora 18:00. Concertul va avea o durată de aproximativ de trei ore şi jumătate, fiecare dintre artiştii invitaţi aducând pe scenă cele mai cunoscute şi îndrăgite melodii din repertoriul propriu.

“Ziua muzicii româneşti de altădată” este un eveniment organizat anual de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi ajuns anul acesta la ediţia a IV-a. Început în 2010, evenimentul i-a adus la Sibiu de-a lungul celor trei ediţii de până acum pe Mircea Vintilă (2010), Vasile Şeicaru (2011), Corina Chiriac şi Riff (2012).

Biletele pentru concertul de sâmbătă pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu (Parcul Tineretului, nr. 1 – fostul Teatru de Vară) sau în seara spectacolului, la intrarea în sala de spectacol, în limita locurilor disponibile în sală. Costul unui bilet este de zece lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de reducere de 50% din preţul standard al biletului. Rezervări bilete - 0741.601.897

Alte sugestii

VIDEO
25 Aug
Vița de Vie at Focus in the Park 2019
Concert
Începe la 12:00  |  Focus in the Park Sub Arini Park, Bulevardul Victoriei, Sibiu 557260, Romania
VIDEO
29 Aug
Concert Suburbia11 - Valea Aurie
Concert
Începe la 20:00  |  Stadionul de Rugby Bebe Boboc, Aleea Călăreților, Sibiu 550400, Romania
29 Aug
Concert Suburbia11.
Concert
Începe la 20:00  |  Aleea Călăreților, Sibiu, România
Vezi mai multe evenimente