4+1 locații din Sibiu cu sucuri naturale


Vara, sucurile naturale din fructe și legume sunt variante #light, #fresh & #tasty. Tocmai fiindcă sunt așa bune, ne-am gândit să aruncăm un ochi peste oferta din Sibiu.

Majoritatea locațiilor au în meniu tradiționalele fresh-uri de portocale, dar au apărut și câteva smoothie bar-uri care s-au specializat în băuturi naturale. Sunt, în general, locații mici, cochete, dar care investesc efort să găsească cele mai bune combinații și să folosească fructe și legume bio. Iată afacerile locale pe care vi le recomandăm cu drag:

SIBIO

SIBIO s-a deschis acum exact un an în Piața Mică și de atunci promovează ideea "Change your food, Change your life". Au un meniu complex ce cuprinde zeci de combinații de fresh-uri și smoothie-uri, iar multe dintre ele conțin câte un ingredient neașteptat: varză kale, rabarbăr, dude, agrișe, macriș - în funcție de sezon și de producția producătorilor locali cu care colaborează. De încercat sunt shot-urile energizante, precum cel cu ghimbir, cum n-am mai văzut și n-am mai gustat nicăieri în oraș.

Vezi pagina SIBIO

Sucăria Lecca

Sucăria Lecca are deja o vechime de 4 ani de când ne oferă hrană vie, la parterul Centrului de Afaceri și în Piața Cibin. Sunt peste 30 de combinații disponibile, având denumiri sugestive precum Armonie, Digestiv, Deliciu Roșu, Curățitor. Partea interesantă este că le puteți comanda direct pe site-ul www.sucaria.ro sau telefonic. Pentru experiențe inedite, încercați variantele cu iarbă de grâu, coriandru, scorțișoară, cardamon sau piper roșu.

Credit foto: Silvana Armat

Vezi pagina Sucăria Lecca

She's Green

She's Green este una dintre locațiile care aduce în Sibiu preparate vegane și raw-vegane. Fiindcă sucurile sunt o parte importantă dintr-o astfel de dietă, găsim la ei 10 rețete care sună tare bine: Energy Green, Yellow Joy, Imunity Orange, Spirulina smoothie, Cocoa smoothie etc. Toate variantele le găsiți pe site-ul www.shesgreen.ro.

Vezi pagina She's Green

TheRefresh

Cei de la The Refresh au în meniu și cafele sau ceaiuri, dar ce ne-a convins să îi includem în acest articol este tocmai diversitatea gamei de fresh-uri și smoothie-uri. Toate sunt foarte gustoase, astfel ar fi dificil să vă putem recomanda un anumit fel de băutură. Găsiți locația in Piața Mare.

Vezi pagina TheRefresh

🆕 Naturo Juice

NEW PLACE IN TOWN!
Nu au deschis incă, dar am văzut că se lucrează intens la o nouă locație Naturo Juice (mai există alte 2 în Rm. Vâlcea), plasată tocmai pe pietonala N. Bălcescu. Vor avea în meniu smoothie-uri clasice, altele reinterpretate, limonade, ori sucuri naturale verzi sau energizante. Dă-ne de veste când vezi că au deschis! :)

Vezi pagina Naturo Juice

Alte sugestii

ADEVĂRAȚII SUPEREROI, un proiect care ne amintește ce contează
E zăpadă la Arena Platoș?
De unde cumperi cadouri #online
Povestea merelor de aur
Idei pe timp de carantină pentru pasionații de citit