Cunoaște natura din jurul tău!


Address

Sibiu, Romania

Parcul Sub Arini este locul în care alergăm, mergem cu bicicleta, cu copii, la o plimbare dar rareori ne oprim să privim în jurul nostru. Parcul Sub Arini este „gura noastră de oxigen” și locul unde iarna putem să ne dăm cu sania iar vara participăm la un festival sau urmărim un film în aer liber.

Parcul nostru are o istorie de peste 160 de ani și este casa unor specii deosebite de arbori și o mulțime de viețuitoare, fie ele cu aripi sau coadă stufoasă.

Ne propunem să spunem povestea parcului și a celor care sunt parte organică din el prin amplasarea unor panouri care să ghideze vizitatorul pe un traseu de descoperire a naturii din jur iar

>>> sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 12:00 la Stadionul Municipal <<<

inaugurăm traseul tematic printr-un eveniment inedit: Am pregătit pentru voi, sibienii mici și mari, tururi ghidate, jocuri tematice, observații ornitologice și ghidaje cu ecologi și biologi de la care vreți să învățați.

🐿️ Vreau să cunosc natura din jurul meu!

În funcție de vreme, vom putea vedea cum trăiește furnica amazoană și cum arată unul dintre cei mai mari gândaci din Europa, croitorul. Oare de ce se numește așa?

Vom învăța să recunoaștem arborii exotici precum Ginko biloba, Platanul, Oțelarul, Tsuga și alți arbori aduși de pe alte continente, dar și arinul și vom afla mai multe despre păsările care se adăpostesc între frunzele acestui arbore: scatiul și codobatura.

Ne vedem în parc!
Cu drag,
Asociația Tură în Natură Sibiu

📸 @cunoastenatura
📸 @max_skipper

Like @cunoastenatura
🌳🌳🌳 Despre parcul Sub Arini

Alte sugestii

Turul Nopții Albe a Galeriilor din Sibiu
🎸 Cu chitara în aer, la Sibiu
Transformă orașul într-o aventură!
Fii turist în județul Sibiu!
Sibiul e plin de culoare. Descoperă peste 1.600 metri pătrați de artă stradală