Sibenburgen Studios & MORE

Apartament în regim hotelier


Address

Strada Daliei nr. 2 Bloc 1, Sibiu 550109, Romania

Despre

Eşti în căutare de cazare în Sibiu? Dar te interesează ceva mai mult decât decât o cameră banală de hotel, şi un preţ mai mic? Ei bine, îţi propunem spaţiile de cazare Siebenburgen Studios & MORE pentru raportul preţ-confort-flexibilitate-intimitate!

Cele 2 gasoniere generoase şi apartamentul Sibenburgen se află pe acelaşi nivel, într-o clădire nouă de apartamente, foarte liniştită, la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric.

Fiecare garsonieră poate găzdui câte 2 sau 1 persoană, iar apartamentul maxim 4, în funcţie de formula în care călătoreşti.

#1 Ce au ceva în comun cei care se cazează aici:

*Doresc intimitatea şi libertatea unei case de oaspeţi, în locul hotelului cu mese fixe şi atmosfera rece, a pensiunii cu orar la recepţie sau a unui hostel aglomerat.
*Iubesc confortul, independenţa, WiFi-ul gratuit şi preferă să fie foarte aproape de pub-urile, muzeele, străduţele înguste şi piaţetele Sibiului!

#2 O persoana sau un GRUP?

O opţiune pentru cei care călătoresc fie singuri, fie în doi sau în grup, în interes de serviciu sau în vacanţă, pentru o noapte în Sibiu sau o şedere mai lungă.

Opţiuni convenabile şi pentru cei care călătoresc cu maşina sau autocarul, chiar şi pentru cei aflaţi într-un tur cu bicicleta.

Dacă eşti cu un GRUP de prieteni sau cu FAMILIA ta extinsă, spaţiile de cazare Dalia au o capacitate totală de maxim 10 persoane care pot locui în proximitate, beneficiind în acelaşi timp de intimitate. Sună bine, nu?

#3 SPATIUL

Dacă îţi plănuieşti o şedere mai lungă, nu lua cu tine decât strictul necesar! Optează pentru una dintre garsoniere, pentru că fiecare are inclusiv maşină de spălat şi fier de călcat.

#4 STUDIO-urile Sibenburgen:

Intrarea în gasoniere nu se face direct din scară, ci dintr-un vestibul care te întâmpina cu mesajul “Stay hungry, stay foolish!”, în traducerea noastră “Fii deschis la orice ţi se iveşte, fără teamă!” sfatul nostru în călătorii. Din vestibul, căile se despart.

În fiecare garsonieră vei găsi o bucătărie în stil suedez şi o baie echipată pentru relaxarea de după o zi plină de activitate, prin Sibiu. Dar şi uscător de păr, şi prosoape curate pentru igiena noastră cea de toate zilele.

În dormitor te aşteaptă un pat dublu confort++ pentru că somnul nu e o joacă. În plus, o să poţi privi cerul direct din pat, prin lucarnele de pe acoperişul de mansardă.

Cele 2 garsoniere au fiecare mai mult de 30 metri, o bucătărie chic, în nuanţe de alb şi negru, şi o lumină de invidiat. O să fie o plăcere să-ţi pregăteşti micul dejun.

Cafeaua sau ceaiul le poţi pregăti pe gustul tău, pentru că ai la dispoziţie cafeteriera sau fierbătorul de apă, şi le poţi servi la biroul din camera, sau în faţă ştirilor de dimineaţă, de la TV.

Iar seara, poţi să-ţi pregăteşti orice mâncare sofisticată sau simplă, ai tot ce-ţi trebuie la îndemână: de la veselă complexă, la plită cu inducţie, frigider, şi toaster.

În garsonieră nr. 2 o să mai multe surprize plăcute: baia e un design de autor, cu zid de cărămidă de sticlă colorată şi faianţă cu pattern-uri vintage; camera loft e bogată în nuanţe de lemn, cu texturi fibroase, şi tablourile uşor excentrice o să-ţi stimuleze pofta de viaţă.

#5 APARTAMENTUL Sibenburgen:

E ca şi când te-ai muta într-o casă nouă, primitoare, echipată ca la carte, având opţiuni de confort peste nivelul unei camere de hotel, deşi preţul e mult mai prietenos.

În verile toride este o oază de răcoare, datorită aerului condiţionat.

Holul generos de la intrare, cu măsuţă de cafea, este perfect pentru intimitatea unei convorbiri. Apoi se deschide spaţiul comun: living şi bucătărie, dotată cu plită, veselă, frigider şi spaţiu de lucru pentru năzdrăvăniile tale culinare.

Cafeaua, ceaiul şi micul dejun le poţi servi aici, picior peste picior. Ai la dispoziţie cafetieră, fierbător, cuptor cu microunde, şi un living generos cu TV.

Ocheşte măsuţa cea roşie pentru vinul de seară!

La finalul zilei, baia de aşteaptă pentru răsfăţ, într-o cadă generoasă. Găseşti aici şi foen şi prosoape proaspete.

Nu te îngrijora că ai luat prea multe, dulapul din dormitor e suficient de încăpător pentru plăcutele slăbiciuni de vacanţă. Ai fier de călcat dacă standardele tale o cer, şi un suport vintage pentru hainele de a doua zi.

Dormitorul e o oază de alb şi lemn, unde cerul e ca un tablou pe peretele de deasupra, datorită ferestrei de mansardă.

#6 PARCAREA

O să te cazezi în Sibiu, în mod independent, ţi-ai imaginat asta? Doar pe bază de cod de acces, la orice oră ar arăta ceasul tău.

Dacă eşti cu maşina, există locuri de parcare rezervate ție și celor care te însoțesc.

E gratuit, bineînțeles! Însă e necesar să ne anunți înainte!

Iar dacă eşti într-o aventură cu bicicletă, o poţi lăsa pe holul scării, chiar în faţa intrării în garsonieră sau al Apartamentului Dalia.

Flexibil cum ziceam!

#7 Accesul oaspeţilor:

Cât se poate de simplu! În ziua sosirii o să primeşti telefonic codul tău de acces pentru a te caza independent de noi. Bineînţeles, ne putem şi întâlni dacă îţi face plăcere şi programul nostru coincide.

Photo Gallery

Alte sugestii

Apartament Avantgardan

Apartament în regim hotelier

Althof

Apartament în regim hotelier

Sibiu Home Green 4

Apartament în regim hotelier

Sibiu Home 1 & Sibiu Home 2

Apartament în regim hotelier

Lindenhaus

Apartament în regim hotelier