Dogdharma - Reabilitare și dresaj Canin

Pet-friendly service


Program

Închis
Vezi programul

Despre

Deborah Faoro organizează plimbări cu câinii în Parcul Sub Arini, de două ori pe lună. De fiecare dată, participă zeci de iubitori de câini, care își doresc să cultive o relație bazată pe înțelegere reciprocă cu patrupedul lor.

„O altfel de plimbare cu câinii în parc este un eveniment prosocial gratuit bilunar, care se desfășoară în ziua de miercuri din săptămână, a două și a patra din fiecare lună. Scopul evenimentului este să ne adunăm într-o comunitate prietenoasă de oameni cu câini, învățând o mai bună relaționare cu ei și totodată să socializăm între noi, strângând prietenii cu oameni care au același interes: câinii. Așa că ne revedem miercuri, la ora 19:00, în parcul Sub Arini, la statuia lui Mihai Eminescu să pornim pe cărările celui mai frumos parc din Sibiu!”, spune, cu mult entuziasm, Deborah Faoro.

Deborah are și o școală de dresaj canin – „DogDharma”. Evenimentul de socializare „O altfel de plimbare cu câinii în parc”, are ca scop adunarea unui grup mare de oameni cu câini, fără vreo noțiune pre-învățată despre comunicarea om-câine, într-o plimbare de armonizare în primul rând a cuplului om-câine dar și a fiecărui cuplu cu întregul grup.

Sursă text: Lidia Bădilă, Ora de Sibiu

Photo Gallery

Video

Alte sugestii