Ecvestria


Program

Închis
Vezi programul

Address

DN1 KM 301+100, Selimbar, Romania, 557052

Despre

Incepand cu septembrie 2014, Restaurantul Ecvestria si-a deschis portile pentru sibieni si nu numai, un nou prilej ca toata lumea sa se bucure de gusturile rafinate ale bucatariei romanesti si internationale.

Ambianta linistitoare din cadrul Clubului Ecvestru Transilvania, ofera Restaurantului Ecvestria, o locatie ideala pentru un mic dejun tonic, un pranz copios, un cocktail intre doua intalniri, o cina eleganta, evenimente de socializare, mese de afaceri, o petrecere privata, organizarea unui eveniment sau pur si simplu pentru o seara memorabila, intr-o companie placuta.

Restaurantul este cu design specific ecvestru si cu elemente moderne. Capacitatea este de 90 de locuri, dintre care 2 separeri. Barul amenajat cu accesorii ecvestre, va asteapta sa serviti o bautura pe scaunele in forma de sa western. Terasa are capacitate de ca. 150 locuri, fiind si foarte solicitata de catre cei care savureaza preparatele bucatariei noastre cu specific international, in timp ce urmaresc antrenamentele de calarie de pe terenurile exterioare ale Centrului Ecvestru.

Deasemenea, daca planuiti o petrecere, o aniversare sau un eveniment care sa fie de neuitat, va stam la dispozitie!

Plăți & livrare

  • Cash
  • Visa
  • Mastercard

Caracteristici

  • Rezervări
  • Siguranțe pentru copii
  • Terasă

Photo Gallery

Alte sugestii

Pensiunea Mai

Pensiune / Restaurant / Județul Sibiu

Local

Restaurant

Plai

Restaurant

LaCafei brunch&cocktails

Cafenea / Restaurant

Marilú Restaurant

Restaurant