Electronic Hunt

Organizator de Evenimente


Despre

Organizatia Electronic Hunt a luat fiinta sub misiunea de a promova muzica underground de calitate in Cluj Napoca si nu numai. Astfel, dorim sa promovam artistii care imping genurile noastre preferate mai departe intr-un mod consecvent si profesionist. Petrecerile organizate de Electronic Hunt au ca scop principal transmiterea muzicii de calitate mai departe catre oameni cat si posibilitatea de identificare a publicului cu vibe-ul pe care dorim sa il transmitem.

Genurile pe care le promovam sunt: drum&bass, breakbeat, dubstep, dub, techno, tech house, house, progressive, dark psy.

Electronic Hunt s-a nascut in 1 septembrie 2005. De atunci pana in prezent am organizat peste 100 de evenimente, iar unele dintre ele au adus in fata publicului clujean artisti precum: Teebee, Bulletproof, BTK, B Complex, Big Bud, Chris.SU, Jade, Matt U, Ludmilla, etc.

Promovand sound-ul Electronic Hunt peste tot in tara si in strainatate, raspandind vibratii pozitive si sunete eclectice si cochetand in permanenta cu muzica si oamenii am reusit sa creem evenimente reusite, greu de uitat :)

Alte sugestii

Institutul Național de Gastronomie România

Organizator de Evenimente

Fundația Educația Mâine

Centru de educație / Organizator de Evenimente

100 pentru România

Organizator de Evenimente

Unaintruna

Organizator de Evenimente

Asociația Club Sportiv Rokan Sibiu

Organizator de Evenimente