Evenimente de neratat în luna IANUARIE la Sibiu


Spectacol de teatru „Iubirea la oameni” (9 ianuarie)

Teatrul Național „Radu Stanca” ne prezintă cum arată „Iubirea la oameni” și ne va răspunde - prin piesa lui Dmitri Bogoslavski, regizată de Bogdan Sărătean - unor întrebări cheie din sfera acestei teme. Spectacolul are loc miercuri, la ora 19:30.

Vezi detalii despre spectacolul „Iubirea la oameni”

Concert de Anul Nou la Filarmonica de Stat Sibiu (10-12 ianuarie)

Timp de 3 zile consecutive, 3 reprezentații ale concertului de Anul Nou vor avea loc la Sala Thalia. Dirijor este Theo Wolters, iar solistă va fi Diana Țugui (soprană).

Vezi detalii despre concertul de Anul Nou

Prefix TM - lansare album "Prefix TM" & tribut Black Sabbath (12 ianuarie)

Cine are poftă de niște old school hard rock/heavy metal? Trupa Prefix TM va ajunge în Sibiu, la Rock N'Bike Club, cu un concert fcompus jumătate din piese proprii și jumătate din cover-uri ale Black Sabbath. Rock on!

Vezi detalii despre concertul Prefix TM

Spectacol Der Fleck (12-13 ianuarie)

Copiii între 1 și 4 ani au propriul spectacol la Teatrul Gong, ce îi va provoca să interacționeze fără frică cu personajele poveștii. "Der Fleck" se joacă în două zile consecutive, deci aveți toate șansele să prindeți bilete, în caz că l-ați ratat cu alte ocazii.

Vezi detalii despre spectacolul Der Fleck

Straight From The Bottle Live (18 ianuarie)

Straight From The Bottle oferă o interpretare intensă, directă, simplă, personală și verde-n față a muzicii blues, fiind prima trupă de Texas-Blues din România. Atrium Classic Cafe îi va găzdui pe cei 4 membrii cu experiență în multe alte proiecte de succes (Grimus, Fluturi pe Asfalt, Hara, Funkorporation).

Vezi detalii despre concertul Straight From The Bottle

Stand-up comedy cu Doina Teodoru, Ioana State, Mane & Claudiu (19 ianuarie)

4 cunoscuți într-ale stand-up-ului vin la Casa de Cultură din Cisnădie cu un spectacol în care se va râde mult și bine, chit că se va desfășura fix la început de săptămână, într-o seară de luni. Fuga la bilete!

Vezi detalii despre spectacolul de stand-up

Aliens Welcome: Music Bass Crew (25 ianuarie)

Căuți un party cu mult bass? L-am găsit noi pentru tine! Se ține la Faust Cafe und Disco într-o seară perfectă de vineri spre sâmbătă, când vor fi puși la pupitru invitați din Music Bass Crew. Have fun!

Vezi cine pune muzică la party

Spectacol de teatru „Jake și femeile lui” (31 ianuarie)

„Jake şi femeile lui” este o comedie, dar nicidecum una spumoasă. Nu promite hohote de râs, ba dimpotrivă - există şanse să plângi. Tocmai prin astfel de contraste spectacolul ne pare și mai atractiv, de asta vă anunțăm că se joacă la Centrul Cultural „Ion Besoiu” și că are în distribuție nume pe care sigur vreți să le vedeți.

Vezi detalii despre spectacol

Filme la cinema

Mersul la cinema este o activitate mai mult decât potrivită în luna ianuarie. Ținem la zi lista filmelor care rulează în fiecare săptămână la cele 2 cinema-uri din Sibiu, așa că te încurajăm să arunci un ochi peste ele. Nu se știe niciodată ce film vei descoperi. :)

Vezi filmele de la Centrul Cultural „Ion Besoiu” Vezi filmele de la Cinema Arta

Alte sugestii

❄️ Unde te bucuri de zăpadă în Sibiu?
Unde mănânci un burger bun în Sibiu?
Evenimente de neratat în luna DECEMBRIE la Sibiu
Povestea mea - cucerind kilometri
Oale, ulcele, blide și căni