Evenimente de neratat în luna IUNIE la Sibiu


Luna iunie e plină. Plină de soare, dar și de chef de ieșit în oraș. Avem noroc că Sibiul e efervescent și ne oferă evenimente de toate felurile. O selecție cu evenimente mari, dar și mai mici pe care trebuie să le urmărim în această lună, găsiți mai jos.

📷 Instagram.com/florin.tepardea

Festivalul Filmului European

Festivalul Filmului European revine în oraș în noua sală de evenimente a Sibiului - Centrul Cultural "Ion Besoiu", tocmai lansată. Cele 8 proiecții vor avea loc din 1 până în 3 iunie, iar intrarea este liberă. Vineri, 1 Iunie, Gala de deschidere a FFE propune vizionarea filmului „O mamă își aduce fiul să fie împușcat” de Sinéad O'Shea.

Vezi detalii

Festival handmade Creative Buzz #17

Festivalul de produse handmade Creative Buzz, ediția a 17-a, revine cu 3 zile pline de cumpărături, patiserie de casă, activități pentru copii & distracție, în care ni se va face cunoștință cu cei mai faini meșteri! Va fi și muzică bună, o zonă de relaxare, ateliere de creație, dar sperăm să avem parte și de soare, din plin!

Vezi detalii

Transilvania Tattoo Expo 2018

Transilvania Tattoo Expo este genul de eveniment pe care fie îl iubești, fie îți e indiferent. Oricum ar fi, credem că e extrem de interesant de văzut tatuajele și arta realizării lor de către artiștii invitați. E o altfel de expoziție, pe care nu o poți vedea oriunde în țară, dar ne bucurăm că o avem de atâția ani la Sibiu. Anul acesta are loc între 1-3 iunie, la Sala Tansilvania.

Vezi detalii

Alexander Augustin aka DISCO Biscuit @ Cotton Pub

Pentru cei care apreciază muzica electronică, Cotton Pub propune o seară de sâmbătă cu Alexander Augustin aka DISCO Biscuit. Mai exact, DJ-ul va aunge la Sibiu pe 2 iunie, cu puțin înainte de miezul nopții.

Vezi detalii

Sibiu Book Festival 2018

Sibiu Book Festival devine din nou zona 0 a iubitorilor de carte. În acest an, expoziția națională de carte va fi plasată în Piața Mică, acolo unde editurile și autorii își vor prezenta ce au mai bun. Perioada evenimentului este 7-11 iunie și este parte din FITS.

Vezi detalii

Festival International de Benzi Desenate

A VI-a ediție a Festivalului Internațional de Benzi Desenate va avea loc în zilele de 8, 9 și 10 iunie 2018. Este genul de eveniment care poate fi apreciat atât de profesioniști, cât și de cei pasionați. Timp de trei zile s-au anunțat expoziții, ateliere de grafică, meciuri, conferințe și discuții non formale, lansări de carte, colțuri educative de lectură și joacă, dedicate nu doar copiilor sau board-games.

Vezi detalii

Phoenix @ Oldies Pub Sibiu (Rapsodia & Phoenix Classics)

Phoenix revin la Oldies Pub cu Rapsodia & Phoenix Classics - un eveniment care va face o trecere printre cele mai mari hit-uri rock ale trupei! Dacă ți-a fost dor de melodii sau de farmecul în sine al band-ului, rezervă-ți de pe-acum locul! Evenimentul este programat pentru 8 iunie, de la ora 22:00.

Vezi detalii

TIFF Sibiu

Nu cunoaștem încă detalii despre ediția a 12-a TIFF desfășurată la Sibiu, dar suntem convinși că nu greșim dacă vă recomandăm încă de acum să vă rezervați perioada 20-24 iunie 2018 pentru a viziona filme bune, în Piața Mare. Abia așteptăm programul!

Vezi detalii

Alte sugestii

❄️ Unde te bucuri de zăpadă în Sibiu?
Unde mănânci un burger bun în Sibiu?
Evenimente de neratat în luna DECEMBRIE la Sibiu
Povestea mea - cucerind kilometri
Oale, ulcele, blide și căni