Evenimente de neratat în luna MAI la Sibiu


1 Mai - Craft food, nature & Music

Anul acesta Ziua Muncii la Sibiu se petrece pe Dealul Gușteriței la monument. Cu super priveliște, specialități culinare pregătite de echipa SyndicatGourmet, bere de la 1717 Bere Artizanală și muzică de vară marca The Hipodrome Of Music. Totul după o ieșire cu bicicleta pe traseele marcate de Tura-în-Natură. Plecarea în tura de biciclete este la ora 12:00 de la intrarea în curtea bisericii evanghelice Gușterița. Picnicul începe la ora 14:00 și este organizat sub forma unui bufet cu produse locale și de sezon la care se adaugă un voucher pentru un pahar de bere artizanală la draft și trei mici. Evenimentul se încheie la apusul soarelui.

Vezi evenimentul

ESTE Film Festival 2018

5 zile, 4 locații, peste 60 de proiecții! Anul festivalier se deschide la Sibiu cu unele dintre cele mai bune și premiate filme din ultima perioadă, la a 3-a ediție de ESTE FILM FESTIVAL. Proiecțiile au loc între 2 și 5 mai în Aula ULBS, la Teatrul Gong, Librăria Habitus și Forumul German (Sala Oglinzilor). Am inclus întregul program în aplicație așa că poți citi pe îndelete despre fiecare film și activitate, ca să fii sigur că nu ratezi ceva interesant!

Programul complet

EUROPAfest 25 la Sibiu

Peste 300 muzicieni din 26 de țări se întâlnesc la București și Sibiu. Nu fac playback, ci cânta live, creează pe scenă, în fața publicului, muzică adevărată. La Sibiu ne vom bucura de două concerte, în 10 și 17 mai, pe scena Filarmonicii de Stat Sibiu!

Vezi programul de la Sibiu

Lansare album GRIMUS la Troubadour - ”Unmanageable Species”

Cei de la Grimus cântă deja de 13 ani, și de la an la an devin tot mai creativi. Rar îi prindem la Sibiu, așa că ăsta e un concert pe care n-ai vrea să îl ratezi! Pe 11 mai, în clubul Troubadour cântăm și deslușim împreună povestea din spatele a ceea ce înseamnă al patrulea material Grimus - Unmanageable Species. În deschidere, trupa The Details.

Vezi evenimentul

Sibiu Jazz Festival 2018

Sibiu Jazz Festival este considerat unic in Romania, având în vedere longevitatea, consecvența și numărul impresionant de celebrități ale genului care l-au onorat cu prezența. O fuziune de interpretări, 14 țări, un singur stil!

Pagina Sibiu Jazz Festival 2018

Concert EL NEGRO la Sibiu

Cea mai cunoscută trupă de reggae de la noi revine la Sibiu, pentru un concert de zile mari. Vineri 18 mai în Troubadour Club se vor auzi "Ploaia", "Mi-e dor de tine", "Lasă-mă" dar şi piese noi la care trupa El Negro a lucrat în ultimul timp, piese care se vor regăsi şi pe noul album.

Vezi evenimentul

Maratonul Internațional Sibiu 2018

În 27 mai 2017, în jur de 3.300 de alergători s-au aliniat la start cu zâmbetul sus în inima orașului și au cucerit, metru cu metru, nu doar Sibiul, ci și comunitățile din Rășinari și Poplaca. În același timp, sute de susținători și-au încurajat eroii de-alungul traseului. În 26 mai 2018, atmosfera de sărbătoare revine în oraș, la cea de-a șaptea ediție a Maratonului Internațional Sibiu!

Află mai multe despre Maraton

Sibiu Street Food Festival 2018

Fie că ai o pasiune pentru burgeri, paste, sushi, legume, dulciuri, toate cele enumerate și multe altele, la Street Food Festival ai șansa de a te delecta cu de toate. Și pentru că nu poți să mănânci 4 zile într-una, deși îți va fi poftă, ți-au pregătit muzică live, filme în aer liber, activități pentru copii și alte lucruri pe care le vei descoperi doar acolo.

Vezi evenimentul

Festivalul Luminii

Festivalul Luminii este un eveniment național, organizat anual de către membrii Organizației “Cercetașii României” și tinerii voluntari cu scopul de a le reaminti membrilor comunității locale de bucuria lucrurilor mărunte. Anul acestasibienii sunt invitați să se bucure de Festivalul Luminii participând la ateliere interactive, plimbându-se prin parc și bucurându-se de atmosfera calmantă a festivalului.

Află mai multe

Alte sugestii

❄️ Unde te bucuri de zăpadă în Sibiu?
Unde mănânci un burger bun în Sibiu?
Evenimente de neratat în luna DECEMBRIE la Sibiu
Povestea mea - cucerind kilometri
Oale, ulcele, blide și căni