Fundația HERITAS


Address

Piața Albert Huet 3, Sibiu 550182, Romania

Telefon

Despre

FUNDAŢIA HERITAS a luat fiinţă în luna mai 2007 şi este succesoarea Proiectului de cooperare româno-german “Reabilitarea centrului istoric Sibiu/Hermannstadt”, derulat de către Societatea Germană pentru Cooperare Tehnică (GTZ) şi Primăria Municipiului Sibiu în perioada 2000-2007. Mai întâi fundaţia a funcţionat sub denumirea „Fundaţia pentru Reabilitare Urbană”, schimbându-şi titulatura în octombrie 2010 pentru a include extinderea domeniilor de activitate.

Fundaţia HERITAS este o organizatie non-profit, constituită ca organism neguvernamental, apolitic, cu scopul de a proteja şi a promova valori culturale patrimoniale transilvane specifice atât mediului urban cât şi celui rural.

Astfel Fundaţia beneficiază de o experienţă de peste 10 ani în domeniul reabilitării de clădiri monumente istorice în centre, zone şi cartiere istorice, iar know-howul de specialitate se concentrează mai cu seamă pe sectoarele de activitate.

• reabilitare / restaurare,
• dezvoltare urbană şi rurală, precum şi
• turism.

O echipă competentă şi consultanţi şi specialişti din diferitele domenii amintite, atât din ţară, cât şi din străinătate vin să completeze cunoştinţele solide şi resursele existente la echipa de bază.

Alte sugestii

Consiliul Județean al Elevilor Sibiu

Organizatie

FUNDATIA LOBBYART

Organizatie

Orin Arts&Crafts

Organizatie

Alandala Circus Project

Organizatie

Ghost Media

Organizatie