Iarna în Sibiu. Experiențe individuale


Când călătorești singur, percepi destinația cu toate simțurile mult mai ascuțite. Atmosfera unui loc rămâne întipărită mai profund în memorie, devenind automat și un exercițiu de introspecție.

📸 @instagram.com/auraradu

Ora de răsfăț

Călătoriile pot fi foarte obositoare, iar oboseala devine motivația perfectă pentru programarea la o sesiune de răsfăț. Lasă-te pe mâini pricepute și testează ultimele tehnologii wellness sau relaxează-te în cele mai atractive SPA-uri din oraș.

📸 @HotelHiltonSibiu

Hotel Hilton Sibiu SPA Hohe Rinne Păltiniș SPA

Mini-tur în centrul vechi

Explorează cel mai mare centru vechi din România alături de un ghid de turism profesionist. Ai la dispoziție o oră jumătate pentru a afla mai multe despre clădirile din Piața Mare, povestea pietonalei Nicolae Bălcescu sau a celei mai frumoase străzi din Sibiu, strada Cetății.

📸 @sibiureisen

Mini-tur ghidat în centrul vechi Ghizi de turism

Sibiul dintre nori

Este timpul pentru o experiență palpitantă de care să-ți amintești toată viața! Ce zici de peisajul județului Sibiu de la înălțimi amețitoare într-un zbor de agrement cu un avion ultra-ușor?
📸 @AeroclubulSibiu

Aeroclubul „Hermann Oberth” Sibiu

Cu gândul la cei dragi

Dedică timp căutării de comori ascunse locale. În magazinele cu suveniruri vei întâmpina fețe zâmbitoare și vei găsi cadoul ideal pentru toți cei dragi de acasă.

De unde cumperi cadouri autentice locale?

Alte sugestii

Câte fețe are Turnul Sfatului?
18 mai, Ziua Internațională a Muzeelor
Cu bicicleta prin Sibiu și împrejurimi
Tot ce trebuie să știi dacă plănuiești o vizită la Sibiu acum
Sibiu de Florii