Iarna în Sibiu. Experiențe pentru familii cu copii


Address

Sibiu, Romania

Activități în Piața Mare

Veselia copiilor animă atmosfera Târgului de Crăciun. Ne amintesc de bucuria lucrurilor mărunte: o turtă dulce colorată, o tură cu caruselul, admirarea luminițelor de sărbătoare într-o mini-călătorie cu trenulețul.
📸 adrianphotography

🎅🏽 Atelierele lui Moș Crăciun

Atelierele sunt locul în care fiecare copil îl poate impresiona pe Moș Crăciun cu îndemânarea la creat decorațiuni pixel sau pictat turtă dulce. Pe lângă suvenirul autentic vor primi și o fotografie personalizată.
📸 Târgul de Crăciun din Sibiu

Atelierele lui Moș Crăciun

🏞️ Plimbări și joacă în parc

Camera de hotel poate deveni neîncăpătoare când copiii activează dozele de energie depozitate special pentru vacanță! Pentru a le epuiza, hai la joacă!
📸 PhotoVision Sibiu

Parcul Sub Arini Sibiu

🚸 Restaurante și cafenele cu loc de joacă

Servirea mesei cu copiii în oraș este o provocare. Tocmai de aceea câteva restaurante s-au gândit ca pe lângă specialitățile delicioase să pregătească meniuri pentru micii gurmanzi și să amenajeze spații de joacă.
📸 Anda Suciu - Hochmeister

Color Cafe Sibiu Restaurant Hochmeister Atrium Classic Cafe Benjamin Steakhouse Sibiu Max Restaurant Sibiu Librăria Cafenea Erasmus

🍦Dans pe gheață

Pe lângă că e cel mai distractiv anotimp, iarna îți pune la încercare talentul de patinator. Cei mici vor adora să-și mențină echilibrul pe gheață și să-și vadă părinții unduindu-se pe patine.
📸 Eventya.net

⛸️ Piața Mare Sibiu ⛸️ Măgura Cinsădie

Alte sugestii

Micro-terasele: noua atracție a verii în Sibiu
Câte fețe are Turnul Sfatului?
18 mai, Ziua Internațională a Muzeelor
Cu bicicleta prin Sibiu și împrejurimi
Tot ce trebuie să știi dacă plănuiești o vizită la Sibiu acum