Iarna în Sibiu. Experiențe pentru cupluri


Însoțit de persoana iubită, Sibiul este scena de țesut amintiri romantice. Ochii străjuitori de pe acoperișurile Sibiului sunt martorii celor mai frumoase povești de dragoste desfășurate pe străduțele pitorești ale centrului istoric.

📸 © instagram.com/tatimaxtravels

Muzeul în aer liber ASTRA

Vacanțele în doi devin o bună ocazie pentru experiențe revigorante! Ce spuneți de o plimbare cu trăsura sau cu sania trasă de cai în decorul fascinant al Muzeului în aer liber ASTRA? Rezervă acum 0756 085 795!

📸 © facebook.com/muzeulastrasibiu

Cu trăsura sau sania trasă de cai

Panorama din Turnul Sfatului

Panorama centrului istoric de la înălțime poate fi imaginea pe care vrei s-o împărtășești cu cineva drag. 133 de scări te leagă de cel mai frumos punct de belvedere al Sibiului. Cu puțin noroc și sincronizare veți putea admira acoperișurile cu ochi scăldate în lumina purpurie a apusului. E timpul pentru un selfie în doi!

Citește mai multe despre Turnul Sfatului din Sibiu

Invitație la cină

Din lista experiențelor de iarnă în Sibiu nu poate lipsi invitația la o cină în doi, într-un loc plăcut cu mâncare bună! Clădirea vechii filarmonici a orașului a fost transformată într-un restaurant cochet în interiorul căruia persistă o atmosferă boemă. De la masa din fața șemineului vă veți putea delecta în lumina și căldura flăcărilor jucăușe.

📸© facebook.com/hermania.sobis.ro

Caută locul ideal pentru o cină romantică

Party time

În căutare locului cu muzică bună, oameni faini și vibe bun unde să savurezi un cocktail sau o bere, merită să părăsești zidurile protectoare ale centrului istoric și să intri în atmosfera vibrantă a clubului:

📸© facebook.com/pg/MANGObarSB

Vezi ce petreceri urmează la Mango Bar

Cafea tare... bună

Nopțile grele „se tratează” cu cafea tare... bună. Îndrăzniți să treceți pragul centrului istoric, într-o zonă mai aproape de malul Cibinului și lăsați-vă îndrumați de recomandările celui mai iscusit meșter al cafelei din Sibiu la p(v)răjitoria de cafea.

📸© instagram.com/dariamarcusm

Unde ați putea savura cafeaua de dimineața

Puntea minciunilor

Clișeu sau nu, niciun cuplu nu poate pleca din Sibiu fără a face o declarație de dragoste pe vestitul Pod al minciunilor. O legendă spune că tinerii militari jurau aici iubire veșnică fetelor îndrăgostite de ei, dar celor mai multe li se frângea inima. Din această cauză sibiencele au blestemat podul care de atunci se zdruncină sub declarațiile false. Merită o încercare!

Unde să-i spui „Te iubesc!”

Alte sugestii

Unde mănânci un burger bun în Sibiu?
Evenimente de neratat în luna DECEMBRIE la Sibiu
Povestea mea - cucerind kilometri
Oale, ulcele, blide și căni
Iarna în Sibiu. Experiențe în împrejurimi