Închiderea unor parcări pentru bună desfășurare a FITS


În perioada 14-23 iunie se va desfășura la Sibiu o nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, un eveniment cu zeci de spectacole și multe mii de spectatori în fiecare zi.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment important al orașului va fi necesară închiderea unor parcări, totală sau parțială, după cum urmează:

🔹 Parcarea din Piața Teatrului va fi închisă publicului în perioada 10 - 25 iunie, în această locație desfășurându-se activitatea logistică necesară organizării Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. De asemenea în acest spațiu vor fi parcate o parte din autovehiculele trupelor participante și echipamentele necesare. Tot aici se vor organiza și se vor lansa artificiile cu ocazia deschiderii și închiderii Festivalului.
🔹 Pe strada Bastionului vor fi rezervate pentru Festivalul Internațional de Teatru un număr de 7 locuri în perioada 12-24 iunie
🔹 Locurile de parcare de pe strada Moș Ion Roată (în spatele Teatrului Gong) vor fi rezervate Festivalului în 11 și 12 iunie.
🔹 Un număr de 5 locuri de parcare din Piața Mică (în zona Casei Artelor) vor fi rezervate Festivalului în perioada 10-24 iunie pentru că aici va avea loc Sibiu Book Fest și apoi ateliere de circ.
🔹 Parcarea din spatele Centrului Cultural Ion Besoiu va fi închisă în perioada 12-24 iunie și rezervate pentru Festival
În parcarea de la Sala Thalia va fi necesară rezervarea a 10 locuri, dar pentru scurt timp, în 21-24 iunie.
🔹 Un număr de 3 locuri de parcare pe strada Al. Odobescu vor fi rezervate pentru autovehiculele Festivalului în perioada 11-23 iunie, pentru a fi utilizate în acțiunile de la Teatrul Gong.


Rugăm publicul să dea dovadă de înțelegere față de aceste măsuri necesare și să aleagă alte parcări zonale sau spații de parcare de pe aliniamentele stradale.

Alte sugestii

Lucrările anului 2020 pentru siguranța rutieră și orientarea în
Patru centre cu 20 de puncte de vaccinare organizate de Primăria Sibiu
Modificăm Regulamentul pentru taxa de salubrizare în funcție de consultarea publică
Dezbatere publică online pe tema modificărilor propuse pentru taxa de salubrizare
Fonduri europene în valoare de 175 de milioane de Euro atrase de Municipiul Sibiu pentru infrastructura de apă și canalizare regională