Măsuri speciale pentru plata taxelor și impozitelor locale


Primăria Sibiu și Direcția Fiscală Locală au luat o serie de măsuri aplicabile de astăzi, 16 martie, rugând sibienii să le respecte, în beneficiul tuturor:

⭐ Taxele și impozitele locale se pot plăti până în 30 iunie, FĂRĂ PENALITĂȚI. Persoanele fizice care vor plăti integral, până în 30 iunie 2020, impozitele și taxele aferente întregului an, vor beneficia în continuare de reducerea de 10% din suma totală de plată.

⭐ Declarațiile de impunere, rapoartele de evaluare a clădirilor și alte documente privind bunurile impozabile, se pot depune în format electronic, până în data de 30 iunie, pe următoarele adrese:
- Impozite și taxe persoane fizice: itpf@sibiu.ro
- Impozite și taxe persoane juridice: itpj@sibiu.ro
- Executare silită persoane fizice: espf@sibiu.ro
- Executare silită persoane juridice: espj@sibiu.ro
Formularele declarațiilor se găsesc pe site-ul instituției: https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/acte_necesare, la secțiunile: “Direcția Fiscală – persoane fizice” și respectiv „Direcția Fiscală – persoane juridice”. Acestea vor fi completate, semnate și scanate și vor fi transmise pe adresele indicate.

⭐ Radierea și luarea în evidență a autovehiculelor în proprietatea persoanelor fizice se va putea face EXCLUSIV cu programare online, această măsură permițând distanțarea în timp a contribuabililor care se prezintă la ghișeu, pentru a evita astfel aglomerația. Programarea online se poate face de pe butonul existent pe site-ul sibiu.ro, pe pagina principală (banda dreaptă – PROGRAMĂRI ONLINE – Programare online Înmatriculări/Radieri)

Alte sugestii

Bani din bugetul local pentru bone, în cazul în care nu găsiți loc în creșă sau grădiniță
Primăria Sibiu menține gratuitatea la parcare pentru personalul medico-sanitar din Sibiu
Măsuri speciale și la Serviciul Public de Evidență a Persoanelor
LOCURILE DE JOACĂ RĂMÂN ÎNCHISE PENTRU PROTECȚIA COPIILOR!
Din 18 mai, direcțiile și serviciile Primăriei Sibiu reiau audiențele cu cetățenii