Media Pro Music


Address

Str. Maior Ion Coravu, 53, sector 2, Bucuresti

Despre

Zeci de artisti de top, sute de albume de succes, premii muzicale si Discuri de Aur, numeroase hituri si concerte, detinatoarea unor vanzari record, MediaPro Music este una din cele mai importante case de discuri din Romania, reusind intr-un timp relativ scurt sa devina un jucator important pe piata muzicala romaneasca.

Infiintata in 1997, MediaPro Music face parte din cel mai important grup media din Romania – MediaPro Group. Grupul inglobeaza 5 posturi de televiziune (Pro Tv, Acasa Tv, Pro Cinema, MTV Romania si Sport.ro),toate emitand pe intreg teritoriul tarii; 3 posturi de radio nationale (Pro Fm, Pro FM Dance si InfoPro) si un post de televiziune international – Pro TV International. Trustul MediaPro include de asemenea numeroase publicatii, distribuite in toata tara, ca de exemplu: Pro Tv Magazin (Ghid TV), Ce se intampla doctore, ProMotor, ProSport si o revista “glamour”, The One etc.

Pro Video, distribuitorul produselor MediaPro Music este detinatorul excusiv in Romania al licentei Warner Brother Video si de asemenea liderul pe piata filmelor pentru acasa, detine o retea de distributie larga si puternica, acoperind o mare parte din Romania.

MediaPro Music face parte din divizia de entertainment a trustului MediaPro, alaturi de MediaPro Distribution, Pro Video, CinemaPro si Hollywood Multiplex.

Alte sugestii

Transfăgărășan Challenge

Activități în județul Sibiu / Organizatie / Organizator de Evenimente

Școala Gimnaziala "Radu Selejan"

Centru de educație / Organizatie

Asociatia Monumentum

Organizatie

English MINDSET

Organizatie

Organizatie