Mihaela Liliana Stroe Ph.D.


Address

Sibiu Romania

Despre

Mihaela Liliana Stroe Ph.D.

Sunt sociolog, speaker motivational, autor si specialist in comunicare nonverbala.

Am creat in 2002 Acta Nonverbal, agentie specializata in promovarea si dezvoltarea inteligentei si influentarii nonverbale.

Fiind pasionata de comunicare nonverbala am creat primul video blog romanesc dedicat acestui domeniu www.nonverbal.ro si prima revista online care te invata cum sa iti dezvolti inteligenta nonverbala, Nonverbal Magazine.

M-am implicat in diverse proiecte stiintifice de cercetare in colaborare cu Universitatea din Bucuresti, am scris numeroase articole de specialitate pentru mass media din Romania si am fost invitata la diverse emisiuni TV pentru a vorbi despre secretele comunicarii nonverbale.

Sustin diverse prezentari stiintifice si cursuri despre comunicarea nonverbala atat in Romania cat si in Europa. In 2010 Forbes Romania a prezentat munca mea cu titlul “Training a la FBI- O romanca si-a construit afacerea folosind tehnicile agentilor FBI”, iar in 2012 am fost aleasa de aceeasi revista prestigioasa printre cei 101 romani de success datorita business-ului meu inedit.
Colaborez din 2003 cu fostul agent FBI, Joe Navarro, fondatorul diviziei de Analiza Comportamentala din cadrul FBI, in prezent profesor emerit la Academia FBI si Universitatea din Tampa, Florida.

Din 2009 sunt asociata cu Joe Navarro in afaceri si suntem implicati in diverse cercetari despre dezvoltarea inteligentei si influentei nonverbale la nivel international. Sunt singurul roman pregatit personal de Joe Navarro in analiza comportamentala folosind tehnici FBI, cu specializare in detectarea minciunii si inselatoriei. Din 2012 sunt acreditata de Joe Navarro sa predau metodele sale in toata Europa si am sustinut pana in prezent cu mare succes traininguri in Olanda, Belgia, Portugalia si Republica Moldova.

Alte sugestii

English MINDSET

Organizatie

Organizatie

Anii Drumeției

Organizatie

Sibiul Verde

Organizatie

Capital Cultural

Organizatie