Rigatoni Pasta Bar - Promenada Sibiu


Program

Închis
Vezi programul

Address

Promenada Sibiu, Strada Lector, Sibiu, Romania

Despre

Rigatoni Pasta Bar are la bază un concept deosebit, bucătăria este deschisă, iar clienţii pot urmări întregul proces de preparare, pentru că se gătesc pe loc, în cel mai scurt timp.

Pastele sunt preparate în bucătăria proprie, din faină din grâu dur, cu gălbenuş de ou din belşug, pentru o culoare aurie şi un gust intens, fără potenţiatori de arome sau conservanţi. Avem diferite tipuri de paste, de la cele clasice, până la paste colorate cu sucuri naturale de spanac şi sfeclă, cerneală de sepie, paste din făină integrală. Acestor variante li se adaugă şi cele de post, fără gălbenuş. Pastele sunt mereu proaspete, acestea se pregătesc în fiecare zi pentru a oferi clienţilor o experienţă unică, dar se pot cumpăra şi nepreparate, pentru cei care doresc să gătească acasă.

Pentru iubitorii de paste, dornici să experimenteze noi reţete, Rigatoni Pasta Bar este locul în care pot alege preparate renumite din bucătăria italiană, dar şi unde îşi pot crea propriul produs. Şi asta pentru că, pot alege din 5 tipuri de paste, Tagliatelle, Rigatoni, Fusilli, Gnocchi şi Spaghetti, pe care le pot combina cu 20 de sosuri aromate, realizate după reţete originale. Pomodoro, Verdure, Pesto Genovese, Quattro Formaggi, Carbonara, Pollo e Funghi, Con Gamberi, Bolognese, Pollo e Gorgonzola şi All'Amatriciana sunt propunerile ispititoare pentru care pot opta. Clienţii sunt cei care aleg tipul de paste şi sosul care le va îmbogăţi gustul.

Te aşteptăm la Rigatoni Pasta Bar să încerci cele mai proaspete şi gustoase paste din Sibiu!

Photo Gallery

Alte sugestii

Pensiunea Mai

Pensiune / Restaurant / Județul Sibiu

Local

Restaurant

Plai

Restaurant

Marilú Restaurant

Restaurant

Rabbit Soup

Restaurant