RoRec Sibiu


Despre

Asociația Română pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro), o organizație non-profit, formată din unsprezece dintre cei mai cunoscuți fabricanți europeni de aparatură electrocasnică prezenți pe piața din România.

Misiunea RoRec este de a contribui activ la conservarea, protecția și îmbunătățirea calității mediului înconjurător și a sănătății umane, pentru utilizarea rațională a resurselor naturale, prin asigurarea de servicii complete de gestionare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și implicit prin reintroducerea materiilor prime în circuitul economic.

Practic, Asociația RoRec preia responsabilitatea producătorilor de echipamente electrice și electronice și desfășoară toate activitățile necesare colectării, tratării, refolosirii, reciclării și recuperării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), asigurând în același timp eliminarea în siguranță și protecția mediului, în conformitate cu legislația europeană în domeniu.

Încă de la începutul activității sale, Asociația RoRec a devenit membră a WEEE Forum (http://www.weee-forum.org/), organizația pan-europeană a sistemelor colective non-profit de gestionare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Asociația RoRec este autorizată din 2007 în conformitate cu prevederile OM nr. 1225/2005 şi ale Directivei Europene 96/2002 şi HG nr. 448/2005.

Alte sugestii

ASOCIATIA FILATELISTILOR DIN JUDETUL SIBIU

Organizatie

Transfăgărășan Challenge

Activități în județul Sibiu / Organizatie / Organizator de Evenimente

Școala Gimnaziala "Radu Selejan"

Centru de educație / Organizatie

Asociatia Monumentum

Organizatie

English MINDSET

Organizatie