Servit cu priveliște


Nenumărate sunt locurile de servit ceva bun în Sibiu. Le știți și pe cele care au incluse în meniu panorama orașului?

Ieși din tipare și lasă-te surprins de vibrația orașului întins la picioarele tale. Ia cu tine cea mai dragă persoană și descoperă punctele de belvedere:

📸 Ig.com/ralucanedu/

Evenimentele foarte speciale din viață se sărbătoresc cu fast, iar mai fastuos decât panorama Sibiului nu se poate, mai ales de la înălțimea etajului al XI-lea.

📸 Ig.com/chhristianaa/

585 Restaurant Fusion by Golden Tulip

Fiecare înălțime oferă o altă perspectivă asupra orașului, una mai frumoasă decât cealaltă și unică în felul ei. Privește orizontul de pe o terasă aflată pe acoperișul unei clădiri din Hipodrom.

📸 Fb.com/berlininsibiu/

Skybar Berlin

Câteodată e nevoie să ne îndepărtăm de oraș pentru a găsi o oază de relaxare în natură. Peisajul oferit de înălțimile munților și adâncimea văilor acoperite de păduri sunt răspunsul.

📸 Ig.com/melizanda16/

Tiffany Păltiniș

Una dintre cele mai noi terase „roof top” din oraș de unde poți admira o altfel de imagine a Sibiului cu hornul de cărămidă a vechii fabrici de bere de pe strada Dobrun.

📸 FB.com/theboxsibiu/

The Box Roof Top

Alege terasa a cărei atmosferă este îmbrăcată de lumina celor mai spectaculoase apusuri, iar până la apus poți admira înălțimea turnului Bisericii Evanghelice și îmbinarea a trei ziduri de fortificație cu bolțile contraforturilor.

📸 Răzvan Rodean

Cafe Wien

Alte sugestii

„O vedere din Gușterița" - concurs de fotografie
O floare pentru Thalia
„La Sibiu, de Dragobete”. Junii Sibiului celebrează iubirea
Tobe pentru supereroi-proiect dedicat cadrelor medicale sibiene
La pas prin GușterLand - Turnul memorial