Sibiu Sounds

Organizator de Evenimente


Address

Piața Albert Huet, Sibiu, România

Despre

SIBIU SOUNDS este o platforma ce isi propune sustinerea si promovarea artistilor locali (muzicieni, trupe) in randul publicului, pentru a demonstra valoarea, efervescenta si creativitatea scenei muzicale din Sibiu.

---

Proiectul confera recunoastere si legitimitate trupelor tinere, artistilor locali independenti activi si creativi, dar va promova si muzicienii sibieni cu experienta, care au confirmat, cu care ne mandrim, muzicieni ce pot inspira tinerele generatii.
Credem ca muzica este inspirata si de cultura locala, de trairile si experientele orasului, de viata urbana.

SIBIU SOUNDS Festival, principalul instrument de promovare, va cuprinde o serie de concerte live prin care ne propunem să aratam locuitorilor Sibiului cum sună orașul lor.

Avem, la nivelul orașului Sibiu, mulți artiști creatori, de toate vârstele, lipsiți însă de posibilitatea de a se face auziți sau cunoscuți. Festivalul SIBIU SOUNDS face posibil acest lucru, fiind dedicat acestora.

Activitatea festivalului va cuprinde concerte live sustinute de muzicieni, artisti , trupe locale, si vor fi dedicate in primul rand publicului sibian . Vor fi invitati sa concerteze artistii cu creatii proprii, originale.

Alte sugestii

Institutul Național de Gastronomie România

Organizator de Evenimente

Fundația Educația Mâine

Centru de educație / Organizator de Evenimente

100 pentru România

Organizator de Evenimente

Unaintruna

Organizator de Evenimente

Asociația Club Sportiv Rokan Sibiu

Organizator de Evenimente