Sibiu Street Music Festival

Organizator de Evenimente


Despre

Festivalul prezinta o varietate larga de genuri muzicale de divertisment in piete si locuri publice din Sibiu. Ne propunem sa creeam o noua platforma de concerte, cu impact direct asupra publicului, fara ziduri, granite sau inhibitii.

Editia 2017 prezinta "RAGTIME", o muzica ritmata, optimista si antrenanta fiind unul dintre cele mai iubite genuri muzicale de la inceputul secolului trecut. In acest an il celebram pe Scott Joplin, "Regele Ragtime-ului" de la a carui disparitie se implinesc 100 de ani.

Invitatii speciali ai Festivalului sunt "Budapest Ragtime Band", o formatie emblematica a acestui gen muzical si una dintre cele mai iubite band-uri de divertisment din Europa.
Avem bucuria si onoarea de a-i avea pe scena pe pianistul Horia Mihail alaturi de Daniel Szasz, vioara (concertmaestru al Orchestrei din Alabama S.U.A.) si de clarinetistul Ciprian Dancu.
In deschiderea Festivalului ii vom asculta pe Academic Quintet, o formatie compusa din instrumentisti de valoare a scenei sinfonice brasovene.

Va invitam asadar in Piata Mica din Sibiu in perioada 23-24 septembrie pentru a ne lasa condusi de pulsul muzicii ritmate de Ragtime.

Alte sugestii

Festin

Organizator de Evenimente

Bass aliens

Organizator de Evenimente

Zingoplanet

Organizator de Evenimente

Mirva Travel Climb

Organizator de Evenimente

Transfăgărășan Challenge

Activități în județul Sibiu / Organizatie / Organizator de Evenimente