Sibiul și sunetele lui


Fiecare oraș are un sunet propriu, la fel și Sibiul. În weekend, timp de 3 zile, vom vedea cum se aude muzica produsă de artiștii sibieni, în acustica Pieței Huet.

Sibiu Sounds Festival aduce pe scenă peste 65 de artiști locali - individuali sau grupați în trupe, care își vor cânta live melodiile proprii, fiind un demers unic de susținere a mișcării muzicale locale.

21 de concerte și 12 ore de muzică locală

La a II-a ediție, artiștii sunt repartizați pe toate cele 3 zile de festival. În primele două zile concertele încep la ora 18:00 și se desfășoară pe scena principală, iar duminică, 21 iulie, vor avea loc în premieră o serie de cântări acustice, în Piața Huet, între orele 17:00-19:00.

La finalul fiecărei zile, o trupă cunoscută, cu rădăcini în Sibiu, va fi invitată să susțină un recital live în care să cânte publicului sibian cele mai cunoscute piese din repertoriu.

"Sunt ARTIST!! …și acum ce fac?”

Sâmbătă, 20 iulie, Cosmin Lupu - membru în trupele Days of Confusion și Domination - susține o conferință-dezbatere la Cafe Wien pentru cei interesați de industria muzicală.

Artistul răspunde întrebărilor pentru a obține mai multă claritate în legătură cu obiectivele unui artist și va dezvălui cum să se uite oricine la cei care au succes pentru a învăța din ceea ce fac ei.

Album-compilație Sibiu Sounds - TOGETHER

Cea mai bună variantă de a susține artiștii locali - pe lângă participarea la concertele lor - este să le ascultăm și cumpărăm muzica.

La fel ca la prima ediție, Sibiu Sounds oferă artiștilor șansa să își imprime muzica pe CD-ul oficial al evenimentului. Compilația Sibiu Sounds - "Together" din acest an conține 16 melodii originale, compuse și produse de artiștii prezenți în festival, toate întrunind cerințele unui astfel de suport discografic.

Albumul, ca obiect de colecție, se lansează vineri, 19 iulie și poate fi achiziționat de la standul special amenajat în Piața Huet.

PROGRAMUL COMPLET

Alte sugestii

„O vedere din Gușterița" - concurs de fotografie
O floare pentru Thalia
„La Sibiu, de Dragobete”. Junii Sibiului celebrează iubirea
Tobe pentru supereroi-proiect dedicat cadrelor medicale sibiene
La pas prin GușterLand - Turnul memorial