Site-ul patrimoniu.sibiu.ro a fost actualizat ca aspect și funcționalitate


Site-ul patrimoniu.sibiu.ro este disponibil online cu un nou aspect și o funcționalitate îmbunătățită, fiind optimizat inclusiv pentru mobil.  
 
“Am luat pe rând site-urile din portalul sibiu.ro și le-am actualizat ca aspect, ca și conținut, îmbunătățindu-le și funcționalitatea. Site-ul dedicat patrimoniului orașului este ultimul din cadrul portalului căruia i-am dat un aspect mai proaspăt, fiind mai prietenos cu utilizatorul. Aici veți găsi informații despre istoria și arhitectura clădirilor istorice și bisericilor orașului, detalii despre sistemul de fortificații ale orașului istoric și o secțiune dedicată istoriei orașului, conținând și o cronologie a premierelor pe care le-a marcat Sibiul în țară și în Europa.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu) 
 
Ce e nou? 
 
  • Aspectul site-ului a fost complet schimbat, fiind mai prietenos cu utilizatorul și mai bine structurat  
  • O secțiune nouă, separată, dedicată premierelor marcate de Sibiu de-a lungul istoriei
  • O secțiune nouă intitulată Hărți istorice, unde veți putea consulta harta Sibiului așa cum era în 1699, 1735, 1845 sau 1914
  • Fotografiile cu clădirile istorice au fost înlocuite cu unele mai noi, la o rezoluție mai bună
  • La unele imobile istorice, au fost adăugate informații noi, inclusiv planuri vechi ale clădirilor, acolo unde au fost disponibile
 
Ce urmează? 
Ne concentrăm și pe îmbogățirea conținutului site-ului. Se lucrează în prezent la o secțiune nouă care va fi o cronologie a tuturor evenimentelor importante care au avut loc în Sibiu din 1191 până în prezent. Secțiunea va fi gata în aproximativ 2 luni și va permite inclusiv căutarea după an sau după cuvinte cheie, pentru o navigare mai ușoară prin istoria orașului nostru. 
 
 
Sursa:
Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing 
Primăria Municipiului Sibiu
www.patrimoniu.sibiu.ro

Alte sugestii

Sprijin concret pentru refugiații din Ucraina care ajung în Sibiu
Ghișeul digital al Primăriei Sibiu, în testare
Pasajul pietonal Șaguna s-a redeschis de astăzi circulației pietonale
Primăria Sibiu a stabilit locațiile pentru autorecenzare asistată în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor
Noi investiții în clădirile unităților de învățământ preuniversitar din Sibiu