­čĽ┤´ŞĆ #staiAcas─â (cu copiii) - #2 Idei de activit─â╚Ťi pentru cei mici


Afar─â e prim─âvar─â ╚Öi cei mici cer╚Öesc o tur─â cu bicicleta prin p─âdure, o plimbare la locul de joac─â sau orice le absoarbe energia. Am g─âsit c├óteva activit─â╚Ťi pentru copii (╚Öi nu numai) de desf─â╚Öurat (╚Öi) ├«n cas─â.

­čĺí Alte informa╚Ťii ╚Öi idei legate de petrecerea timpului cu copiii acas─â sunt binevenite pe contact@eventya.net

Provocare Yoga pentru Copii

Se spune c─â ├«n aceast─â perioad─â este recomandat─â medita╚Ťia ╚Öi yoga-ul. Studioul Keep Giving Yoga a creat c├óteva lec╚Ťii ╚Öi provoc─âri dedicate copiiilor.

­čôŞ Corina Stoica (c) Keep Giving Yoga

Antrenamentul artelor mar╚Ťiale poate fi continuat cu ajutorul cursurilor online puse la dispozi╚Ťie de Puma Club Sibiu. Programul este dedicat celor mici ╚Öi celor mari.

­čôŞ Fb.com/PUMACLUB/

Puma Club Sibiu

├Änotul, printre cele mai complexe sporturi, poate lipsi foarte mult ├«n aceast─â perioad─â, dar condi╚Ťia fizic─â trebuie ├«ntre╚Ťinut─â. La asta s-au g├óndit ╚Öi cei de la Aqua Sport 09 prin oferirea seriei de exerci╚Ťii online.

­čôŞFb.com/AquaSport09/

Aqua Sport

Un b─âiat ╚Öi tat─âl s─âu, ambii pasiona╚Ťi de biserici fortificate, s-au g├óndit ca ├«n aceast─â perioad─â s─â reconstruiasc─â una dintre bisericile cetate vizitate din jude╚Ťul Sibiu. Pe care din ele le-ai putea construi din lego? Trimite-ne fotografii!

­čôŞ https://www.facebook.com/kirchenburgen/

Biserici fortificate

Academia de Teatru ÔÇ×╚śapteÔÇŁ din Gala╚Ť propune un curs online pe o durat─â de ╚Öapte s─âpt─âm├óni. Cursul este dedicat celor trei categorii de v├órst─â: 8-10 ani, 11-14 ani,15-74 ani.

­čôŞFb.com/TeatrulSapte/

├Änscrieri pentru Academia de Teatru ÔÇ×╚śapteÔÇŁ online #staiAcas─â (cu copiii) #1

Alte sugestii

Sibiul sustenabil
Idei pentru o zi petrecut─â la Muzeul Astra
Tot ce trebuie să știi despre Arena Platoș!
Idei de relaxare în plină iarnă în Sibiu și împrejurimi
Tot ce trebuie să știi despre Târgul de Crăciun din Sibiu