Str. O. Goga, se închide parțial traficului


Lucrările de modernizare a Stadionului Municipal continuă, în următoarea perioadă fiind planificată instalarea elementelor metalice pe care se va construi acoperișul tribunei oficiale. Pentru amplasarea acestor elemente se vor folosi utilaje de mari dimensiuni, cu o rază mare de acțiune și, prin urmare, sunt necesare modificări în traficul din zonă, pentru siguranța celor care tranzitează.

 Astfel, Comisia de Circulația a avizat următoarele modificări în trafic:

·        Închiderea circulației auto pe strada Octavian Goga, între sensul giratoriu de pe strada Nicolae Olahus și strada Dimitrie Anghel, în perioada 12 aprilie - 29 octombrie 2021.

·        Închiderea circulației auto pe Aleea Mihai Eminescu, între Hotel Parc și strada Titu Maiorescu, inclusiv parcarea din fața Stadionului.


 Rutele ocolitoare: 

 Pe Calea Dumbrăvii, tronsonul dintre Piața Aurel Vlaicu și str. Dimitrie Anghel, se va crea o bandăpentru mașinile care se deplasează dinspre bulevardul Mihai Viteazu sau Școala de Înot spre str. Dimitrie Anghel. Astfel se creează accesul spre strada O. Goga. Locurile de parcare aflate pe partea dreaptă de pe Calea Dumbrăvii, între sensul giratoriu din Piața Aurel Vlaicu și str. Dimitrie Anghel (în această direcție) se vor desființa.

Autovehiculele care circulă pe Calea Dumbrăvii spre Piața Aurel Vlaicu nu vor putea vira la stânga pe str. Dimitrie Anghel, ci vor trebui să parcurgă sensul giratoriu din Piața Aurel Vlaicu și apoi să se înscrie pe banda nou creată spre str. Dimitrie Anghel.

Aceste modificări în derularea traficului vor devia traseul de transport public nr. 15 care va circula pe o rută modificată: ...B-dul Mihai Viteazul – Calea Cisnădiei – str. Gheorghe Dima – Calea Dumbrăvii – str. Alexandru Vlahuță – str. Octavian Goga – str. Avrig...

 Autobuzele nu vor mai ajunge în stația “ Sala Transilvania”, cea mai apropiată stație alternativă fiind “Lămâiței”, de pe Calea Cisnădiei.
 
 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing
Primăria Municipiul Sibiu 

Alte sugestii

Primăria Sibiu se alătură programului național Noaptea Muzeelor cu turnurile de pe str. Cetății și Turnul Sfatului
Începe construcția unei noi creșe în cartierul Țiglari, lângă grădinița 36, pe str. Constructorilor
Procedură de achiziție: Iluminat nou, ecoeficient, în zona industrială vest a orașului
Poliția Locală continuă acțiunile de prevenire a aruncării deșeurilor în locuri nepermise
Primăria Sibiu instalează platforme noi, cu acces controlat, pentru colectarea deșeurilor în zonele de blocuri