Strada Papiu Ilarian se închide în perioada 26-28 aprilie


Strada Papiu Ilarian se va închide traficului de luni, 26 aprilie până miercuri, 28 aprilie inclusiv pentru remedierea unor defecte survenite în urma lucrărilor de modernizare realizate în 2020 de constructorul SC Terra Building. Aceste remedieri vor fi realizate pe cheltuiala constructorului, defectele apărând în perioada de garanție a lucrărilor.  

Comisia de Circulație a aprobat închiderea totală a traficului pe această arteră, în perioada menționată. Circulația va rămâne deschisă pe străzile Tipografilor și Timotei Popovici până la intersecția cu Piața Schiller. Tronsoanelor celor două străzi dintre Piața Schiller și str. Papiu Ilarian vor fi închise traficului, cu excepție în cazul celor care locuiesc în aceste zone. 

Pentru ocolirea străzii Papiu Ilarian și asigurarea accesului spre str. Cetății, tronsonul pietonal al străzii Cetății dintre str. Gheorghe Lazăr și str. Papiu Ilarian se va deschide temporar traficului auto, în perioada lucrărilor, pentru direcția de deplasare dinspre str. Gh. Lazăr spre str. Cetății. Participanții la trafic care utilizează această variantă ocolitoare sunt rugați să circule cu viteză redusă și atenție sporită, adaptată acestei zone în care se găsesc mai multe obiective culturale și turistice.  


Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing 
Primăria Municipiului Sibiu

Alte sugestii

Primăria Sibiu se alătură programului național Noaptea Muzeelor cu turnurile de pe str. Cetății și Turnul Sfatului
Începe construcția unei noi creșe în cartierul Țiglari, lângă grădinița 36, pe str. Constructorilor
Procedură de achiziție: Iluminat nou, ecoeficient, în zona industrială vest a orașului
Poliția Locală continuă acțiunile de prevenire a aruncării deșeurilor în locuri nepermise
Primăria Sibiu instalează platforme noi, cu acces controlat, pentru colectarea deșeurilor în zonele de blocuri