Street Delivery Sibiu

Organizator de Evenimente


Despre

Ne uităm la oraș prin caleidoscopul copilăriei. Un loc unde ideile sunt jocuri și jocurile sunt serioase.
În 2021, Street Delivery își pune pantalonii scurți, ia mingea la subraț și redesenează orașul așa cum am vrea să fie, cu tot ce-i nevoie aproape de casă. Accesibilizare, siguranță, locuri de joacă și de întâlnire. Strada mea. Oraşul meu.

Ilustrație şi grafică: Alina Marinescu

Street Delivery este un manifest urban care are loc pe străzile din România şi, cât de curând, şi în câteva oraşe europene. Revendicăm țesutul urban și îl oferim pietonilor, care îl mobilează cu ideile lor pentru un oraș mai prietenos. Autoritățile publice, liderii de opinie și actorii locali sunt invitați pentru inspirație și dezbatere.

Cum?
Cream Zone Autonome Temporare pentru a arăta că străzile pot înflori când oamenii încep să le utilizeze cu adevărat și că orașul prosperă când creativitatea, comunitățile urbane și brandurile etice înlocuiesc mașinile. 
Vrem să arătăm calea spre un habitat mai sustenabil prin arte, urbanism, arhitectură și activism social, să regândim un oraș în care se poate trăi cu plăcere.

De ce?
Fiindcă ține și de noi să creăm un habitat mai plăcut, mai deștept, sustenabil. Un oraș pentru oameni, în care pietonii să aibă prioritate.
► Street Delivery a fost fondat în mai 2006 de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România și a fost adoptat în România de 8 orașe până azi, Sibiul alăturându-se din acest an. 

Alte sugestii

VINO

Organizator de Evenimente

Sunset by Zorabia

Organizator de Evenimente

Festin

Organizator de Evenimente

Bass aliens

Organizator de Evenimente

Zingoplanet

Organizator de Evenimente