Street Delivery Sibiu

Organizator de Evenimente


Despre

Street Delivery este un manifest urban care are loc pe străzile din România şi, cât de curând, şi în câteva oraşe europene.

Revendicăm țesutul urban și îl oferim pietonilor, care îl mobilează cu ideile lor pentru un oraș mai prietenos. Autoritățile publice, liderii de opinie și actorii locali sunt invitați pentru inspirație și dezbatere.

Cum?

Cream Zone Autonome Temporare pentru a arăta că străzile pot înflori când oamenii încep să le utilizeze cu adevărat și că orașul prosperă când creativitatea, comunitățile urbane și brandurile etice înlocuiesc mașinile.
Vrem să arătăm calea spre un habitat mai sustenabil prin arte, urbanism, arhitectură și activism social, să regândim un oraș în care se poate trăi cu plăcere.

De ce?

Fiindcă ține și de noi să creăm un habitat mai plăcut, mai deștept, sustenabil. Un oraș pentru oameni, în care pietonii să aibă prioritate.

► Street Delivery a fost fondat în mai 2006 de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România și a fost adoptat în România de 8 orașe până azi, Sibiul alăturându-se din acest an.

Alte sugestii

Pamira Tennis Sibiu

Organizator de Evenimente

Școala Finlandeză Sibiu

Organizator de Evenimente

Domy Music Star

Organizator de Evenimente

Festivalul Familiei

Organizator de Evenimente

ART & FUN

Organizator de Evenimente