Tursib şi “Sibiu – Oraşul bunelor maniere” lansează campania “Părerea TA contează !”


În anul 2017, Asociația Sibiu 1191 lansa un proiect de promovare a bunelor maniere în comunitate: „Sibiu – Orașul Bunelor Maniere”, având ca însemn oficial un papion roșu. De-a lungul anilor care au urmat, papionul roşu a apărut în diverse locaţii din Sibiu - în magazine, restaurante, instituţii publice, promovând peste tot importanța unui salut, a unei mulţumiri, a amabilităţii și bunului simţ în general.

 În acest an, a venit şi rândul transportului public să se alăture acestei campanii. La câţiva ani după ce Sibiul a fost declarat „Capitală a bunelor maniere”, ne propunem să readucem aminte tuturor celor care călătoresc cu autobuzele Tursib şi nu numai, despre cât este de important, mai ales în acest context dificil în care ne aflăm, să îi respectăm pe cei din jurul nostru şi că un gest mic cum ar fi să spui ‘’bună ziua” sau “mulţumesc”, face de multe ori diferenţa.

În acest context, ne propunem să lansăm o serie de chestionare scurte, prin intermediul cărora toţi doritorii să poată să îşi exprime opinia cu privire la percepţia lor referitoare la serviciile de transport public şi la modul de relaţionare  a angajaţilor companiei de transport local, cu călătorii. 

Primul chestionar din serie, cu 5 întrebări scurte referitoare la Atitudinea şi comportamentul conducătorilor auto Tursib, poate fi accesat şi completat aici:

*Completându-l, ne puteţi oferi informaţii importante referitoare la experienţele dumneavoastră în raport cu conducătorii auto de pe autobuzele din Sibiu.                 
Vă mulţumim încă de pe acum tuturor celor care veţi alege să vă alăturaţi campaniei noastre şi să ne ajutaţi să ne îmbunătățim serviciile, acolo unde este cazul.    
Completează formularul!

În zilele următoare veţi găsi în autobuzele şi staţiile Tursib, autocolante şi afişe cu coduri QR, prin intermediul cărora puteţi accesa un chestionar scurt, de maxim 5 întrebări. Ne propunem ca până la finalul anului să schimbăm tema acestor chestionare la o anumită perioadă de timp, în aşa fel încât să dăm posibilitatea utilizatorilor transportului public să ne ofere percepţia lor pe mai multe teme. Chestionarele vor fi accesibile de asemenea de pe site-ul şi Facebook-ul Tursib precum şi cel al campaniei Sibiu-oraşul bunelor maniere.

Vă vom ţine la curent cu toate acţiunile campaniei şi vă invităm în număr cât mai mare să vă alăturaţi demersurilor noastre în a promova bunele maniere în oraşul nostru şi în mod special în transportul public şi de a ne ajuta ca prin implicarea dumneavoastră să aducem îmbunătăţiri, în activitatea de transport local, acolo unde se dovedeşte a fi nevoie.  

Alte sugestii

Primăria Sibiu se alătură programului național Noaptea Muzeelor cu turnurile de pe str. Cetății și Turnul Sfatului
Începe construcția unei noi creșe în cartierul Țiglari, lângă grădinița 36, pe str. Constructorilor
Procedură de achiziție: Iluminat nou, ecoeficient, în zona industrială vest a orașului
Poliția Locală continuă acțiunile de prevenire a aruncării deșeurilor în locuri nepermise
Primăria Sibiu instalează platforme noi, cu acces controlat, pentru colectarea deșeurilor în zonele de blocuri