Uniunea Arhitecților din România


Address

Str. Dem Dobrescu, nr. 5, sector 1, Bucuresti

Despre

Uniunea Arhitectilor din Romania este o asociatie profesionala de creatori, apolitica, independenta, cu personalitate juridica, de drept privat fara scop lucrativ, care desfasoara o activitate de utilitate publica pe durata nelimitata, dispunand de buget si patrimoniu propriu si avand sediul central in Bucuresti, sector 1, str. Demetru Dobrescu, nr. 5.

Uniunea Arhitectilor din Romania este urmasa de drept, mostenitoarea morala, patrimoniala si continuatoarea traditiilor Societatii Arhitectilor Romani fondata în anul 1891, reconfirmata prin Decretul-Lege nr. 127, din 27 aprilie 1990 privind unele masuri referitoare la activitatea Uniunii Arhitectilor din Romania si a asociatiilor teritoriale ale arhitectilor.

UAR este membru fondator al Aliantei Nationale a Uniunilor de Creatori, constituita în 1995, împreuna cu Uniunea Artistilor Plastici, Uniunea Cineastilor, Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, Uniunea Scriitorilor din Romania si Uniunea Teatrala din Romania.

UAR are ca scop promovarea arhitecturii si urbanismului ca domenii ale culturii, protejarea patrimoniului construit si a peisajului.

Alte sugestii

Transfăgărășan Challenge

Activități în județul Sibiu / Organizatie / Organizator de Evenimente

Școala Gimnaziala "Radu Selejan"

Centru de educație / Organizatie

Asociatia Monumentum

Organizatie

English MINDSET

Organizatie

Organizatie