HILTON Hotel *****


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Pădurea Dumbrava,nr 1 Sibiu, Romania

Despre

Hilton Sibiu se află la 50 de metri de Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra în aer liber şi oferă acces gratuit la piscină şi la centrul spa. Hotelul oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi TV prin cablu.

Camerele sunt spaţioase şi au balcon cu vedere la Munţii Carpaţi. Hilton Sibiu are piscină interioară, saune şi baie de aburi, cadă Cleopatra, camere de relaxare şi meditaţie, precum şi o zonă de gimnastică dotată cu echipament Precor.

Hotelul Hilton oferă 3 restaurante rafinate: Madrigal, Versailles şi un restaurant românesc, care servesc mâncăruri din bucătăria internaţională, franceză şi românească.

Hotelul are şi un Executive Lounge disponibil pentru oaspeţii cazaţi în camere Executive. Lounge-ul oferă mic dejun gratuit, gustări şi băuturi răcoritoare pe tot parcursul zilei, iar seara oferă băuturi şi tartine (la anumite ore).

Oaspeţii au la dispoziţie 2 terenuri de tenis şi un salon de coafură. Centrul spa oferă multe terapii holistice.

Hilton Sibiu este la 10 minute de mers cu maşina de centrul oraşului. Serviciile de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la cerere şi la un cost suplimentar.

Fotografii

Alte sugestii

Apollo Hermannstadt Hotel ***

Hotel

Hotel Bliss ***

Hotel

Class Hotel ***

Hotel

Am Ring Hotel ***

Hotel

Hotel Levoslav House ****

Hotel