Zupp'art


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Șoseaua Alba Iulia 40, Sibiu, România

Telefon

Despre

Începem povestea primului Cior-bar din Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia nr. 40.

Ne dorim să nu ai niciun moment de ezitare atunci când te gândești ”Aș mânca o ciorbă bună!”. De aceea am creat Suppa - locul în care vei găsi mereu ciorbe și supe proaspete, gătite cinstit și doar din ingrediente locale, așa cum ai face și tu acasă dacă ai avea timp să încerci zilnic ceva nou.

Dacă i-am explica unui străin ce înseamnă ciorbele și supele pentru noi românii, cu siguranță i-am spune ”comfort food”. Mâncarea pe care am fost învățați de mici că trebuie să o mâncăm pentru a fi sănătoși și activi conține multe legume proaspete, condimente și carne de calitate.

Exact asta facem noi la Suppa, unde vei găsi zilnic mai multe feluri de ciorbe tradiționale și supe creme, proaspăt gătite și mereu aburinde, pentru un prânz rapid și sănătos - uneori pe fugă, alteori în tihnă. Ne adaptăm rețetele după ingredientele de sezon, locale: nu-ți promitem să avem ceapă verde în decembrie, dar promitem că vei regăsi în rețetele noastre gustul autentic al ciorbelor și supelor cu care ai crescut.

Schimbăm meniul în fiecare zi, în funcție de ce găsim la piață și de preferințele clienților care ne trec pragul sau comandă supele noastre prin delivery. Vei găsi mereu la noi și o varietate de sandwich-uri și salate care să-ți asigure o masă de prânz rapidă. Promitem să nu te ținem din loc și să te servim mereu rapid și cu zâmbetul pe buze.

Bucatarie

  • Internațională
  • Românească

Photo Gallery

Alte sugestii

JAR și BERE

Restaurant

MooZ

Restaurant

Zero Grade Păltiniș

Județul Sibiu / Restaurant

Restaurant Rhapsody

Restaurant

Ikura Sushi

Restaurant