„Alo?!” @ 25 de ore de teatru non-stop INTRAREA LIBERĂ


Data și ora:
Bilete:
INTRAREA LIBERĂ
Gazdă:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizator:

Despre

„Alo?!”, Fabrica de Teatru Sibiu 
un scenariu original „Fabrica de Teatru”
Distribuție:
Alexia Muntean, Iris Pătru, Mara Pătru, Alexandra Dejugan, Sati Batin, Maria Tacacsi, Ella Chirilă, Ema Man-Abramiuc, Matei Ciobică.
„Alo?!” este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Este o creație proprie „Fabrica de Teatru”, în care cu siguranță se regăsește fiecare dintre noi. Dorim să precizăm că niciun om sau porumbel, nu au fost răniți în timpul repetițiilor sau al spectacolului! 
Durata aproximativă: 1h

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com. 

Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA 
Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra
Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.