VRĂJITORUL din OZ #2


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Duminică, 11 octombrie, ora 11:00
Sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong
---------------------------------------------------------------

VRĂJITORUL din OZ
după Lyman Frank Baum

REGIA: Simona Vintilă
SCENOGRAFIA: Roua Vasilescu
MUZICA ŞI TEXTE: Florin Grigoraş
COREGRAFIA: Adriana Bârză
în DISTRIBUŢIE: Lucia Barbu/ Barbara Crişan/Leo-Nora Băcanu, Andrei Hansel, Mircea Corcoveanu, Adrian Prohaska, Mihaela Grigoraş/Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea, Nicolae Suciu, Jenö Major, Monica Baldea

spectacol recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 12 ani
durata: 60 min.

**
Spectacolul spune povestea micuţei Dorothy, o fetiţa care locuia în Kansas, la ferma mătuşii Em şi a unchiului Henry. O tornadă stârnită din senin face ca Dorothy şi cel mai bun prieten al ei, căţelul Toto, să ajungă în tărâmul de basm numit Oz.
Ajunsă acolo, fetiţa face cunoştinţă cu Sperie-Ciori, cel care-şi doreşte puţin creier în căpăţâna-i de paie, cu Omul de Tinichea, cel care tânjeşte după o inimă care să-i bată în piept, şi cu Leul cel Laş, care, deşi este rege al animalelor, e un fricos şi jumătate şi tânjeşte după un pic de curaj. Aflând de Marele Oz, atotputernicul vrăjitor din Orașul Smaraldelor, sunt hotărâţi să ajungă la el pentru a le îndeplini dorinţele.
În cele din urmă, dovedindu-şi isteţimea, mărinimia şi curajul, fiecare dintre ei îşi transformă dorinţele în realitate.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm, cu drag!
www.teatrulgong.ro