1000 Portraits


Data și ora:
Gazdă:
Piața Mică, Sibiu, România

Despre

W̶i̶n̶t̶e̶r̶ 1000 Portraits is coming... și începutul sezonului IV. 29 de episoade, în fiecare zi din 1 noiembrie până-n ajunul Sf. Andrei. 2020 - anul măștilor, oricare ar fi ele. Noiembrie - luna docudramei cu personaj la purtător. #omie – același proiect, ediție continuată. Mi-e dor să ne privim în ochi, din nou. Insistent, matur, șmecherește, mai în glumă sau mai în serios. Dar de fiecare dată onest. Cu sau fără mască, dar în siguranță. Pe om îl recunoști după ochi, așa zice o vorbă din bătrâni. Iar voi știți deja că asta-i #omie.

N-aveți nevoie de telecomandă, că e față-n față și cu frecvență, nici de efecte speciale, că ne place brut, ca vinul spumant. Ne vedem în același loc care ne-a inspirat vreme bună, doar că de anul acesta reașezat, de la SIBIO la NO' HAI, pe post de galerie și spațiu de creație.
La parteneriate de cursă lungă, printcenter.ro rămâne-n pole position și ne pregătește încă o surpriză pentru toți #omie.

CBO Films o să ne țină de cald cu live on camera.
Ar fi fain să veniți de pe la 12 până pe la 16 zilnic, cu socoteala ardelenească  distribuită echi-distant, ca să evităm aglomerații dorite dar nerecomandate de meteorologi!
NO' HAI să vă văd