Yoga: 7 practici simple și beneficiile lor


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

CE?
Organizată pentru a doua oară în România, sesiunea de yoga la care vă invit este concepută de cea mai respectată organizație din India, Isha Foundation. Sesiunea a fost oferită pentru prima dată în peste 100.000 de locații din întreaga lume anul acesta, de Ziua Internațională a Yoga.

În cadrul acestui atelier veți învăța șapte practici yoga și beneficiile lor urmând pas cu pas intrucțiunile video oferite. La sfârșitul atelierului veți putea să vă alegeți practicile ce vi se potrivesc sau vă sunt necesare și să le transformați într-o rutină zilnică ușor de integrat. Executarea fiecărei practici durează doar cinci minute iar pentru a fi încurajați și mai mult veți avea acces gratuit la materiale video online și sfaturi oricând veți avea nevoie.

CU CINE?
Facilitator al acestui atelier, Alexandra Dodu a învățat yoga în cadrul a patru programe organizate de Isha Foundation pe care le-a urmat în Marea Britanie și la sediul lor central, în sudul Indiei.

Transformarea profundă de care se bucură în propria viață este ceea ce o motivează și o inspiră pe Alexandra să-și împărtășească experiența personală și să ofere/prezinte aceste practici tuturor celor interesați.

CU CE?
Cu simpla dorința de a testa și de a alege ce funcționează pentru tine, ce îți oferă beneficii reale pentru trup și minte.

Cu o saltea de exerciții/yoga, haine lejere, o sticlă cu apă și chiar cu copiii, dacă au răbdare să execute practicile și au peste șapte ani. Instrucțiunile video vor fi în limba engleză.

Este recomandat să lăsați un interval de o oră și jumătate de la ultima masă înainte de executarea practicilor.

Unde?
Forumul German, Sala cu oglinzi locurile sunt limitate
orele 18:30 - 20:00

Cum?
Înscrierea la atelier se face online.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.