Borcan


Data și ora:
Gazdă:

Muzeul Satului, DJ106A, Sibiu, România

Despre

"Borcan" este un spectacol culinar cu obiecte, care face parte din proiectul nostru intitulat "Sonomaton" ce constă în întâlnirea dintre diferite culturi și patrimonii culturale din întreaga lume.
Am ajuns în România și am descoperit o cultură bogată în tradiții și o dorință imensă de a le transmite. "Borcan" își invită spectatorii să devină musafirii acestei experiențe.
Lăsăți-vă conduși de amintiri și de simțuri pentru a descoperi un spectacol interactiv și culinar care vă invită să degustați întâlnirea dintre cele două culturi ale noastre. Veniți să gustați un spectacol diferit în care obiectele și legumele intră în scenă.

Prezentarea companiei:

"Mirelaridaine" este o companie de teatru care creează bucătăria, bucătăria de artă... Rețeta devine gen literar, cuvintele fac să-ți lase gura apă, obiectele relevă sensurile gestului. Spectatorul este invitat să privească, să simtă, să asculte, să atingă, să guste...
Liber să acționeze sau nu, acesta participă la căutarea artistică și gustativă care leagă practica teatrală de cea culinară.