ARHAIC / Vernisaj de fotografie - acuarele și lansare de carte


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Jeno Major, actor al Teatrului Gong, lansează „Arhaic”, un prim volum internațional de fotografie în care explorează natura brută, sălbăticia neatinsă. Peisaje cu dealuri și munți, copaci singuratici, ceață, răsărituri și apusuri, toate animate ocazional de animale și oameni. Jeno a surprins în călătoria sa, în diminețile răcoroase, cu rouă proaspătă, sate ferite de urbanism, contopite cu natura și viața simplă, autentică.

Lansarea de carte este urmată de un vernisaj, fotografiile vor fi expuse în foaierul teatrului împreună cu picturile realizate în acuarelă, după fotografiile lui Jeno Major, de pictorul Gilbert Platinca!

„Acum 2 ani inițiam un proiect împreună cu minunatul pictor Gilbert Platinca, o expoziție de fotografie și acuarele în tandem, Gilbert pictând o parte din fotografiile făcute în peregrinările mele prin satele și coclaurile României, în căutarea a ceea ce a mai rămas din tradiția și arhaicul românesc. Pandemia însă a avut alte planuri și am renunțat pe moment la proiect. Vă așteptăm cu drag și emoție la vernisajul expoziției și lansarea carții!” - Jeno Major