Atelier de Creație Martisoare Din Materiale Naturale


Data și ora:
Gazdă:

Strada Oncești 8, Sibiu 557260, Romania

Despre

Zăpada începe să se topească, iar noi ne pregătim de primăvara si începem să căutăm mărţişoare. Dar oare cum au apărut ele şi cum s-au transformat? Şi cât de uşor e să faci un mărţişor?

CE VOM FACE ? Astept cu drag copiii cu vârstele între 3 și 9 ani la atelier. Vom realiza mărțișoare cu materiale naturale, vom folosi ata pentru a crea omuleti, vom folosi rondelele de lemn si servetelele pentru tehnica decoupage. Participanții se vor întâlni cu o legendă minunată , un mărţișor literar valoros , care pot fi agăţate de suflet unde se vorbeste despre legenda, însemnătatea şi bucuria care transformă un simplu obiect într-un mărţişor.

Cadourile făcute de micile mâini dibace vor fi numai bune de oferit de 1 martie bunicilor, mămicilor sau oricărui prieten bun.
Pentru cei visatori, Martisorul inca mai are o putere magica a bucuriei de a darui! Pentru ei, dar si pentru copiii lor, organizam, impreuna un atelier de confectionat zambete si martisoare, pentru visatori mari si mici.

Unde : Joy Kids Playground str. Oncesti, nr. 8, Sibiu

Întrucât numărul de locuri este limitat , înscrierea se face pe bază de rezervare. Inscrieri prin mesaj la numarul de telefon: 0746094323 cu numele si prenumele copilului si varsta acestuia si denumirea atelierului.

Cost : 25 lei/ copil + O ora de joaca inclusa.