Atelier de Educație Senzorială: Gemuri, Siropuri, Dulceață


Data și ora:
Gazdă:
Strada 9 Mai 37, Sibiu 550201, Romania

Despre

18.12.2019 (Miercuri, ora 17:30)

Atelierele de educație senzorială pentru copii sunt o oportunitate de învățare non-formală a mișcării Slow Food și presupun deprinderea gusturilor prin joacă și activități de tipul do-it-yourself. Atelierele sunt organizate de către Asociația My Transylvania în colaborare cu proiectul Poteca Slow Food și folosesc ingrediente și produse locale, de sezon, ale membrilor Sibiu Food Hub.

Atelierul Gemuri, Siropuri, Dulceață este organizat împreună cu Minodora Herbei – Marpod.

În paralel va avea loc și expoziția fotografică "BRÂNZĂ", o documentare în imagini realizată de Gabriela Cuzepan la cinci producători de brânză din județul Sibiu. Expoziția este însoțită și de o degustare pentru adulți.

Condiții de participare:
Vârsta: 4-12 ani
Costuri: 60 lei / copil
Înscriere pe e-mail: potecaslowfood@gmail.com
Opțional pentru părinți: Participare la degustarea de brânză: 30 lei.
Loc de desfășurare: Sibiu Food Hub, Str. 9 Mai 37